Alfa

Online Alfa

Alfa on hyvä mahdollisuus pohtia elämän suuria kysymyksiä kristinuskon näkökulmasta. Rennosti ja helposti omalta kotisohvalta käsin!

Alfassa saat kysyä, olla eri mieltä, voit myös löytää. Tutkimme yhdessä mm. seuraavia aiheita: kuka Jeesus on, miksi Hän kuoli, miten rukoilen ja miten lukisin Raamattua. Kokoonnumme netin välityksellä kerran viikossa. Yksi kokoontuminen kestää 1,5 tuntia.

Alfa-illan alussa katsomme n. 25 min opetusvideon, jonka jälkeen keskustelemme pienryhmissä. Ryhmät toimivat videoyhteyden välityksellä. Ennen Alfan alkua saat tästä tarkemmat ohjeet.

Seuraava Online Alfa on tiistaisin 7.2.-25.4. klo 19-20.30. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Mikalle, mika.kilkki(ät)kohtaamispaikka.net tai 0440798616.

Alfa Palokan kirkolla

Jos haluat osallistua Alfaan, joka kokoontuu kasvotusten, niin tervetuloa Palokan kirkolla kokoontuvaan Alfaan. Alfa kokoontuu 24.10.-16.1. välisenä aikana maanantaisin klo 18-20. Tarkemmat tiedot kokoontumiskerroista löydät kalenteri-sivulta. Tiedustelut ja ilmoittautumiset pekka.pirinen(ät)kolumbus.fi tai 040 513 5766. Alfa järjestetään yhteistyössä Palokan alueseurakunnan kanssa.