Tervetuloa KohtaamisPaikkaan

Tervetuloa KohtaamisPaikkaan koronakauden jälkeen!  Jatkamme koronarajoituksien aikana oppimiamme uusia tapoja.  Jos et pääse paikalle, niin voit liittyä mukaan Zoomin kautta. Linkki löytyy kalenterista. Opetukset löytyvät YouTube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä. Rukousaiheita voit lähettää whatsapilla 0445243904. Myös osa ryhmistä toimii netissä. 

Pyrimme rakentamaan KohtaamisPaikkaa kolmen näkökulman kautta: yhteys Jumalaan, toinen toisiimme ja suuntautuminen ulospäin. Näitä näkökulmia kuvaavat osuvasti englantilaiset sanat up, in ja out.

Up-sana kuvaa suhdettamme Jumalaan. Annamme kokoontumisissamme tilaa Jumalan ylistämiselle laulujen kautta.  Rohkaisemme toisiamme myös siinä, että rukouselämämme olisi elävää ja saisimme kokea Pyhän Hengen tekevän suhteestamme Jumalaan tuoreen asian. Siksi KohtaamisPaikkojen yhteydessä on mahdollisuus saada osakseen rukousta.

In-sana kuvaa puolestaan yhteyttä toinen toisiimme. Meillä kaupunkilaisilla on tarve kuulua johonkin. Etsimme tapoja tukea ihmissuhteiden syntymistä ja kuulumista joukkoon. Yhdessä syöminen BrunssiKirkossa palvelee tätä. Olemme huomanneet, että ihmissuhteiden kannalta erilaiset pienryhmät ovat tärkeitä. Rohkaisemme siksi toisiamme kuulumaan KohtaamisRyhmiin tai palvelutiimeihin.

Toivotamme uudet ihmiset tervetulleiksi! Out-sana tarkoittaa tässä yhteydessä niin lähetystyötä kaukana maailmalla kuin ihmisten palvelemista aivan lähipiirissämme. Pyrimme rakentamaan tilaisuutemme niin, että uusien ihmisten olisi helppoa tulla mukaan. Alfa-kurssit ovat olleet monelle väylä löytää usko ja tulla mukaan yhteisön toimintaan.

KohtaamisPaikan työntekijät

Palkattuina työntekijöinä toimivat Mika ja Tiina Kilkki. Mika on pappi, joka tykkää liikunnasta. Tähän kuuluu penkkiurheilun lisäksi oman kunnon hoitamista hiihtäen, kävellen ja maastopyöräillen. Tiina nauttii käsitöiden tekemisestä, puutarhan hoidosta, kävelemisestä Lapin tuntureilla, vesijumpasta ja Mikan perässä hiihtämisestä. Ja ennen kaikkea lastenlasten kanssa touhuamisesta!

Yhteystiedot:  etunimi.sukunimi(at)kohtaamispaikka.net, puhelin Tiinalle 044 5243904 ja Mikalle 044 0798616.