Messut ja Brunssikirkot

Kokoonnumme sunnuntaisin keskimäärin kolme kertaa kuukaudessa iltamessuihin Kaupunginkirkkoon, Palokan kirkkoon ja kauppakeskus Sepän Kipinä-tilaan sekä BrunssiKirkkoon Kristilliselle koululle.

Voit seurata sunnuntaisin KohtaamisPaikkoja myös etänä zoom-sovelluksella. Linkki löytyy kalenterista. Puheet tulevat myöhemmin katsottavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube-kanavalle.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Illoissa on mahdollisuus myös rukouspalveluun. Tilaisuuksissa on yleensä tarjoilua, jonka aikana on hyvä mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.

BrunssiKirkot alkavat brunssilla koulun ruokalassa jatkuen kirkko-osuudella, joka sisältää laulua, rukousta ja opetuspuheen. KOPPIS 3-6 v, KooPee 7-11 v ja K12 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali. Kristillisen koulun osoite on Voionmaankatu 18.

Kaupunginkirkon iltamessu on tilaisuuksistamme lyhyin. Lapsille ei ole omia ohjelmia. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita, vaikka lapsille ei olekaan järjestetty omaa ohjelmaa.

Palokan kirkon iltamessuissa on omaa ohjelmaa lapsille. Aloitamme kirkkosalissa kaikki yhdessä alkulaululla, jonka jälkeen lapset lähtevät kirkon alakertaan omiin ohjelmiinsa. Ilta päättyy yhteiseen ehtoolliseen ja tarjoiluun, joka alkaa viimeistään klo 18.30.

Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista.

Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin KohtaamisPaikkoihin!