Messut ja Brunssikirkot

Kokoonnumme sunnuntaisin n. kolme kertaa kuukaudessa eri puolilla Jyväskylää. Iltamessuja on Kaupunginkirkossa (Kirkkopuisto) sekä Palokan kirkossa (Rovastintie 8). BrunssiKirkko on Kristillisellä koululla (Voionmaankatu 18).

Jos et pääse paikalle, niin voit liittyä mukaan Zoomin kautta. Linkki löytyy kalenterista ko. päivän kohdalta. KohtaamisPaikassa pidettyjä opetuksia voit kuunnella YouTube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä.

Katso lisää Youtubesta

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta sekä rukouksesta ja messuissa ehtoollisesta. Jumalanpalveluksissa on mahdollisuus myös saada osakseen rukousta. Tarjoilun ja yhdessä syömisen aikana on hyvä mahdollisuus tutustua muihin ihmisiin. BrunssiKirkot alkavat nyyttäribrunssilla jatkuen kirkko-osuudella, joka sisältää laulua, rukousta ja raamattuopetusta.

KohtaamisPaikan jumalanpalveluksissa lapsille on ikätasoista opetusta ja toimintaa (poislukien Kaupunginkirkon jumalanpalvelukset).

Lue lisää täältä: Lapset ja perheet

Olet lämpimästi tervetullut KohtaamisPaikan jumalanpalveluksiin!

Katso lisää tapahtumista täältä: Kalenteri