Messut ja Brunssikirkot

Kokoonnumme  sunnuntaisin keskimäärin kolme kertaa kuukaudessa. Kaupunginkirkon ja Palokan kirkon iltamessut ovat sunnuntaina klo 17. BrunssiKirkko on sunnuntaina klo 11 Kristillisellä koululla.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.  KohtaamisPaikassa pidettyjä opetuksia löytyy YouTube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä.

BrunssiKirkot alkavat brunssilla koulun ruokalassa jatkuen kirkko-osuudella, joka sisältää laulua, rukousta ja opetuspuheen. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali. Kristillisen koulun osoite on Voionmaankatu 18, käynti Vellamonkadun puolelta.

Kaupunginkirkon iltamessu on tilaisuuksistamme lyhyin. Lapsille ei ole omia ohjelmia. Lapset ovat tervetulleita Kaupunginkirkkoon! 

Palokan kirkon iltamessuissa on omaa ohjelmaa lapsille. Aloitamme kirkkosalissa kaikki yhdessä alkulaululla, jonka jälkeen lapset lähtevät kirkon alakertaan omiin ohjelmiinsa. Ilta päättyy yhteiseen ehtoolliseen ja tarjoiluun, joka alkaa viimeistään klo 18.30.

Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista.  Koronarajoitusten aikana muutokset näkyvät kalenterista ja sometileiltämme.

Voit seurata sunnuntaisin KohtaamisPaikkoja myös etänä zoom-sovelluksella.  Zoomia varten ID numero 8145679 1780 ja salasana 791234. Puheet tulevat myöhemmin katsottavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube-kanavalle.

Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin KohtaamisPaikkoihin!