Iltamessut ja Brunssikirkot

Kokoonnumme yleensä kolme kertaa kuukaudessa. Kaupunginkirkon iltamessu on sunnuntaina klo 17 ja Kortepohjan kirkon iltamessu puolestaan lauantaina klo 16.  BrunssiKirkko on sunnuntaina klo 11 Kristillisellä koululla.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.

BrunssiKirkot alkavat brunssilla, joka toteutetaan nyyttäriperiaatteella koulun ruokalassa. BrunssiKirkot alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali. Kristillisen koulun osoite on Voionmaankatu 18, käynti Vellamonkadun puolelta.

Kortepohjan kirkon iltamessussa on BrunssiKirkon tapaan lapsille omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Kortepohjan iltamessu päättyy yhteiseen ehtoolliseen ja tarjoiluun. Iltamessu alkaa lauantaina klo 16 ja päättyy n. klo 17.30 alkavaan tarjoiluun.  Kortepohjan kirkon osoite on Isännäntie 4. Kirkko sijaitsee ylioppilaskylän vieressä.

Kaupunginkirkon iltamessu on tilaisuuksistamme lyhyin. Se alkaa klo 17 ja päättyy n. klo 18.15. Lapsille ei ole omia ohjelmia. Lapset ovat tervetulleita Kaupunginkirkkoon! Iltamessun jälkeen on yleensä mehutarjoilua.

Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista. Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin KohtaamisPaikkoihin!