Iltamessut ja Brunssikirkot

Kokoonnumme yleensä kolme kertaa kuukaudessa sunnuntaisin joko klo 17 alkavaan iltamessuun Kaupunginkirkkoon ja Palokan kirkkoon tai klo 11 alkavaan BrunssiKirkkoon Kristilliselle koululle.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.

BrunssiKirkot alkavat brunssilla, joka toteutetaan nyyttäriperiaatteella koulun ruokalassa. BrunssiKirkot alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali. Kristillisen koulun osoite on Voionmaankatu 18, käynti Vellamonkadun puolelta.

Palokan kirkon iltamessussa on BrunssiKirkon tapaan lapsille omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Palokan iltamessu päättyy yhteiseen ehtoolliseen ja tarjoiluun. Iltamessu alkaa klo 17 ja päättyy n. klo 18.30 alkavaan tarjoiluun. Palokan kirkon osoite on Rovastintie 8. Kaupungista sinne pääsee bussilla 27.

Kaupunginkirkon iltamessu on tilaisuuksistamme lyhyin. Se alkaa klo 17 ja päättyy n. klo 18.15. Lapsille ei ole omia ohjelmia. Lapset ovat tervetulleita Kaupunginkirkkoon! Iltamessun jälkeen on yleensä mehutarjoilua.

Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista. Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin KohtaamisPaikkoihin!