Messut ja Brunssikirkot

Tervetuloa KohtaamisPaikkaan myös koronarajoitusten aikana!  Huomioimme kokoontumisissamme koronan vaatimat turvatoimet: käytämme maskeja, laulamme vähemmän, järjestämme kaksi lyhyempää ja pienempää tilaisuutta peräkkäin. Olemme luopuneet nyyttäreistä BrunssiKirkoissa ja KahviKirkoissa.  Voit halutessasi syödä omia eväitä. Rukous- ja kiitosaiheita voi lähettää whatsapilla ja tilaisuuksia voi seurata online-lähetyksinä. Opetukset löytyvät You tube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä. Myös osa ryhmistä toimii netissä.

Kokoonnumme  sunnuntaisin keskimäärin kolme kertaa kuukaudessa. Kaupunginkirkon messu on kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 16 ja 17. BrunssiKirkko on kahdesti kuukaudessa sunnuntaina klo 11 Kristillisellä koululla. Koronarajoitusten aikana järjestämme myös Kristillisellä koululla kaksi peräkkäistä tilaisuutta: BrunssiKirkko klo 11 ja KahviKirkko klo 13. Lastenohjelmat ovat vain klo 11 alkavassa BrunssiKirkossa.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.  KohtaamisPaikassa pidettyjä opetuksia löytyy You tube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä.

BrunssiKirkot alkavat brunssilla koulun ruokalassa. Normaalisti brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä, mutta koronarajoitusten aikana tuomme omat eväät.  Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua. BrunssiKirkot alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali. Kristillisen koulun osoite on Voionmaankatu 18, käynti Vellamonkadun puolelta.

Kaupunginkirkon messu on tilaisuuksistamme lyhyin.  Koronarajoitusten aikana pidämme kaksi messua klo 16 ja 17. Kumpikin messu kestää n. 50 minuuttia. Lapsille ei ole omia ohjelmia. Lapset ovat tervetulleita Kaupunginkirkkoon!

Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista. Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin KohtaamisPaikkoihin!