Messut ja Brunssikirkot

Tervetuloa KohtaamisPaikkaan myös koronarajoitusten aikana!  Huomioimme kokoontumisissamme koronan vaatimat turvatoimet: käytämme maskeja, rukous- ja kiitosaiheita voi lähettää whatsapilla ja tilaisuuksia voi seurata online-lähetyksinä. Opetukset löytyvät You tube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä. Myös osa ryhmistä toimii netissä.

Kokoonnumme  sunnuntaisin keskimäärin kolme kertaa kuukaudessa. Kaupunginkirkon ja Palokan kirkon iltamessut ovat kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 17. BrunssiKirkko on kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 11 Kristillisellä koululla.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.  KohtaamisPaikassa pidettyjä opetuksia löytyy You tube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä.

BrunssiKirkot alkavat brunssilla koulun ruokalassa. BrunssiKirkot alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali. Kristillisen koulun osoite on Voionmaankatu 18, käynti Vellamonkadun puolelta.

Kaupunginkirkon messu on tilaisuuksistamme lyhyin kestäen noin tunnin. Lapset ovat tervetulleita Kaupunginkirkkoon!

Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista. Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin KohtaamisPaikkoihin!