Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan syyskausi aloitetaan KesäKohtaamisella sunnuntaina 14.8. klo 16 meillä Mustalammella, Kevättärentie 10. Tarjoilu toimii nyyttäriperiaatteella. Sunnuntaina 21.8. klo 17 on iltamessu Kaupunginkirkossa. Koko syyskauden sunnuntait löytyvät kotisivujen kalenterista, kohtaamispaikka.net.

New Wine -kesätapahtumassa pidimme seminaariin aiheesta KohtaamisPaikan tarina. Tuntui, että yksi seminaari ei riitä aiheeseen, mutta monia asioita ehdimme käsitellä. Rohkaisevin juttu taisi tapahtua seminaarin jälkeen. Paikalla ollut pariskunta pyysi rukousta saamalleen näylle perustaa jmp-yhteisö paikkakunnalle, jonne he olivat juuri muuttaneet. He olivat jo puhuneet asiasta yhden papin kanssa. Kun puhuimme aiheesta, niin vieressä oli vuoroaan odottamassa nuori mies, joka pyysi päästä mukaan keskusteluun. Hänellä oli sama tilanne ja sama näky ja kyse samasta paikkakunnasta! Nämä ihmiset eivät ennestään tunteneet toisiaan. Pappi oli myös Himoksella ja kohta rukoilimme suunnitteilla olevan yhteisön puolesta! 

Olen ymmärtänyt, että seurakunnan rakentamisessa keskeistä on muokata sellaista maaperää, josta voi nousta hyvää kasvua. Silloin kun seurakuntaa tai yhteisöä rakennetaan terveiden periaatteiden pohjalta, niin kasvu tapahtuu luonnollisesti. Tarvitsemme yhteyttä toisiimme, tuoreen kokemuksen Jeesuksen läsnäolosta ja avoimuutta uusille ihmisille. Rakennetaan KohtaamisPaikkaa edelleen näille periaatteille. Rukoilemme samalla sitä, että Jumala antaisi kasvun ja saisimme syys-lokakuun mediamissionkin kautta uusia ihmisiä seurakuntaperheeseen.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste heinäkuulta:
-tulot 7196 euroa  (koko vuosi 53822 euroa)
-menot 7091 euroa  (koko vuosi 52051 euroa)

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina