Tiedotusposti

Siunattua adventtia!

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 9.12. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. BrunssiKirkko on samalla KohtaamisPaikan joulujuhla. Lapsille ei ole erillisiä ohjelmia. Yhteinen ohjelma on rakennettu kaikenikäisille ja siitä vastaavat Liisa ja Mikko Puhalainen. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Tuo mukana myös omat ruokailuvälineet, niin säästämme kertakäyttöastioiden käytössä.
Puhuin adventin iltamessussa Jeesuksen ratsastamisesta aasilla Jerusalemiin, Matt 21:1-9. Teksti puhuu siitä, miten Jeesus kulki tietään kohti kärsimystä rohkeasti ja määrätietoisesti. Jerusalemissa oli tuolloin valtavasti ihmisiä ja johtohenkilöt olivat vihamielisiä Jeesusta kohtaan. Jeesus tiesi tehtävänsä. Jeesus oli rohkea ja samalla kertaa nöyrä ja lempeä. Hän ratsasti aasilla, mikä ilmaisi Jeesuksen tulevan rauhan ja rakkauden tuojana. Kolmanneksi Jeesus samaistui Vt:n profetioihin ja ilmaisi näin olevansa luvattu Messias.
Jeesus oli Kuningas, mutta erilainen kuin monet odottivat. Ne, jotka tunnistivat Hänet Kuninkaaksi, huusivat hoosiannaa. Tänä päivänä on sama tilanne. Kaikki eivät tunnista Jeesuksen merkitystä, vaikka Hänen Herrautensa on meille ilmeinen. Hoosiannaa laulaessamme huudamme Jeesusta avuksi ja kiitämme Häntä. Molemmat puolet kuuluvat elämään. Paavalin sanoin meidän tulee jättää huolemme Jeesukselle rukoillen ja kiittäen, Fil 4:6.
KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste marraskuulta:
-tulot    8033 euroa  (koko vuosi  78737 euroa)
-menot 7300 euroa  (koko vuosi  79604 euroa)
Terveisin
Mika ja Tiina