Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan yhteiset kokoontumiset jatkuvat kesätauon jälkeen. New Wine -kesätapahtuma järjestetään verkossa tulevana viikonloppuna 6.-8.8. Tapahtumaan voi osallistua kotona yksin tai ystävien kesken tai tulemalla Kristilliselle koululle. Lapsilla 4-12 v on mahdollisuus seurata koululla heille suunnattua Riemu2021 -ohjelmaa. Pienemmille lapsille on oma leikkiluokka, jossa he voivat olla omien vanhempien kanssa. Tähän luokkaan striimataan aikuisten ohjelma.

Live-lähetykset ovat perjantaina 6.8. klo 18.30-20, lauantaina 7.8. klo 10-12.15 ja 18.30-20 sekä sunnuntaina 8.8. klo 10-12.15. Jos tulet Kristilliselle koululle, niin ilmoittaudu viimeistään torstaina Tiinalle maililla tiinakilkki(ät)gmail.com tai whatsappilla 0445243904. Koronatilanteen takia tuo koululle omat eväät, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pientä syötävää. Koululla on maskisuositus. Tulethan vain terveenä. Kesätapahtumasta lisää tietoa sivuilla: kesatapahtuma.newwine.fi

Alfan tuoteperheeseen kuuluva avioliittokurssi alkaa to 26.8. klo 18. Kokoontuminen Niemisillä Palokassa parillisten viikkojen torstaina klo 18-20.  Kurssi jatkuu kevääseen saakka. Illat rakentuvat nyyttäreistä, videon kautta tulevasta opetuksesta, puolison kanssa tehtävistä harjoituksista ja yhteisestä rukouksesta. Mukaan voi tulla muutaman ensimmäisen kerran aikana. Ilmoittautumiset ja tiedustelut:  alfa.palokka(ät)gmail.com.

Puhuin viime sunnuntain KesäKohtaamisessa pelkojen voittamisesta. KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelmassa on tänään Markuksen luku neljä, jossa kerrotaan siitä, miten Jeesus tyynnytti myrskyn. Sama tilanne kerrotaan myös toisaalla Matteuksessa, Mt 8:23-27. Siinä kohdassa Jeesus käytti sanaa vähäuskoiset puhuessaan pelkääville opetuslapsille. Kreikan kielestä tuo sana voidaan kääntää myös lyhytuskoiset.

Pelkojen keskellä on tavanomaista unohtaa se, millainen Jeesus ja Hänen huolenpitonsa on. Mikä voisi auttaa pelkojen voittamisessa? Pelot sinänsä kuuluvat ihmisenä elämiseen, mutta joskus ne alkavat rajoittaa elämää ja niitä vastaan on hyvä taistella. Otin esille kolme näkökulmaa. Pelkojen keskellä on hyvää muistaa ensinnäkin rukouksen mahdollisuus ja Raamatun lupaukset. Kolmanneksi otin esille sen, että meidän on tärkeää jakaa kokemuksiamme siitä, miten Jeesus on auttanut elämämme eri vaiheissa. Tällaiset tarinat auttavat lyhytuskoisuudesta uuteen luottamukseen. Siksi on niin tärkeää rohkaista toisiamme kun kokoonnumme yhteen. 

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste kesäkuulta:
-tulot     8193 euroa  (koko vuosi 51476 euroa)
-menot  7952 euroa  (koko vuosi 48164 euroa)

Jeesus kanssasi aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina