Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on sunnuntaina 25.9. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toimii nyyttäriperiaatteella. Suosimme suolaista syötävää. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. BrunssiKirkon opetusosuudesta vastaa Kirsi Jämsèn. Striimaus Zoomilla, sen ID-numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki Zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Marjatta ja Marjaana jatkoivat opetusta L10T -valmennuksen periaatteista. He kertoivat innostavia esimerkkejä siitä, miten keskellä arkisia kohtaamisia voi avautua mahdollisuuksia jakaa jotain uskostamme Jeesukseen. Rukous lähimmäisen tarpeiden puolesta on tärkeä osa auttamista käytännöllisen avun ja ystävyyden rinnalla. Kokemus Jumalan tulemisesta lähelle on usein merkittävä askel prosessissa, jossa usko Jeesukseen avautuu. Puhe löytyy täältä: 
https://www.youtube.com/watch?v=cYLnK8oWlBg

Se löytyi -missio näkyy eri medioissa pääosin 19.9.-16.10. välisenä aikana. Koteihin jaetaan kirja, jossa on kerrottuna 15 suomalaisen todistus  uskon löytymisestä. Kirjoja ei jaeta koteihin, joissa on mainoskielto. Saamme KohtaamisPaikalle 100 kirjaa sitä varten, että voimme jakaa niitä henkilökohtaisissa kohtaamisissa niille, jotka eivät ole kirjaa saaneet. Aloitamme mission aikana vähintään yhden Online Alfan. Seuraava Online Alfa on tiistaisin 4.10.-13.12. Lisätietoja kotisivuiltamme, kohtaamispaikka.net/alfa. 

Siunausta syksyysi!
Mika ja Tiina