2. Moos. 11 Apt. 4

2. Moos. 11

Apt. 4

”Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla.” (Apt. 4:12)

Tänään on Herran päivä. Alkuseurannan kristityt viettivät sunnuntaita Herran päivänä, koska se on Jeesuksen ylösnousemuksen päivä (ks. esimerkiksi Ilm. 1:10).

Voimme kiittää ja ylistää Jeesusta joka päivä. Erityisesti voimme kiittää ja ylistää häntä sunnuntaina, kun saamme kokoontua seurakuntana yhteen. Tapaamisiin siis tänään kaupunginkirkossa!

Samalla voimme ajatella kristittyjä veljiämme ja siskojamme, jotka kokoontuvat yhteen sunnuntaisin kaikkialla maailmassa. Joillekin se on helpompaa ja toisille vaikeampaa. Siunaa, Jeesus, lapsiasi kaikkialla maailmassa!

Kiitokseen ja ylistykseen voit liittyä jo heti aamusta, jos haluat, esimerkiksi katsomalla Youtubesta Brooklyn Tabernacle Choirin ylistyslaulun Jesus is. Ystävämme vinkkasi tästä kuorosta jokin aika sitten. Kyseessä on newyorkilaisen megaseurakunnan kuoro, ja mittasuhteet ovat isot. Ehkä tässä voi kuitenkin nähdä ja aistia jotakin siitä, mitä kiitos ja ylistys on kerran perillä taivaassa.

Pekka