Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 31.3. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Pidän opetukset Joosefista kahtena seuraavana sunnuntaina. Joosefin elämäntarina löytyy 1 Moos 37-50 luvuista. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Suosimme brunssilla suolaista syötävää. Jos tuot esim. viinirypäleitä tai pikkutomaatteja, niin huuhtele ne jo kotona. Tuo omat aterimet, niin voimme vähentää kertakäyttöastioiden käyttöä.

New Wine -kesätapahtuman lippujen halvin hintaporras jatkuu tämän viikon loppuun. Voit ostaa liput sivuilta: kesatapahtuma.newwine.fi.

Pidimme Palokan kirkolla tälle vuodelle viimeisen iltamessun. Palokan kirkolle on tulossa syksyksi remontti. Saamme tilalle Kortepohjan kirkon, joten palaamme reilun kymmenen vuoden jälkeen takaisin Kortepohjaan. Kokoonnumme sinne iltamessuun kerran kuukaudessa lauantaisin klo 16. KohtaamisPaikan jumalanpalvelukset tulevat siis olemaan hyvin eri aikoina kolmessa paikassa. Toisaalta kaikki paikat (Kaupunginkirkko, Kortepohjan kirkko ja Kristillinen koulu) ovat sijainniltaan hyviä, joten kokonaisuus vaikuttaa lupaavalta.


Rukoillaan viisautta ja selkeää johdatusta kaikkiin tuleviin suunnitelmiin!


Siunausta sinulle!

Mika ja Tiina