Tiedotusposti

Hei,


kokoonnumme seuraavan kerran KevätKohtaamiseen su 19.5. klo 16 meille kotiin Mustalammelle, Kevättärentie 10. Tarjolla on synttärikahvit, #120, yhdessäoloa ja rukousta pienissä ryhmissä.


New Wine -kesätapahtuma ja sen vastuuihmiset ovat tässä vaiheessa vuotta hyvä rukousaihe. KohtaamisPaikkalaisia on useissa vastuutehtävissä. Helteen Jenni koordinoi kaikkia lastenohjelmia, Heini vastaa Sankarit-tiimistä (7-8 v), Iida Jengistä (11-12 v) ja Ville K13-tiimistä. Voit osallistua lastentapahtumien rakentamiseen tulemalla tiimiläiseksi, rukoilemalla tai lahjoittamalla leluja. Lelut voit tuoda iltamessuun Kaupunginkirkkoon su 26.5. klo 17. 


On ollut iso ilo, että olemme pystyneet KohtaamisPaikassa järjestämään lapsille omaa ohjelmaa kolmessa ikäryhmässä. Kiitos kaikille teille, jotka olette mahdollistaneet tämän omalla panoksellanne. Tämän päivän raamatunlukuohjelman tekstinä kotisivuillamme on 2 Aikakirjan luku 34. Siinä kerrotaan Josiasta, josta tuli kuningas lapsena. Hän etsi Jumalaa jo nuorena ja parikymppisenä nuorukaisena oli sitten valmis mittaviin hengellisiin uudistuksiin. Jumala käytti häntä herätyksen välikappaleena. Josian elämä puhui minulle siitä, miten tärkeää lapsiin ja nuoriin panostaminen on. Varmaan Josiallakin oli lapsena ympärillään aikuisia, jotka kertoivat hänelle Jumalasta ja rukoilivat hänen puolestaan.


KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste huhtikuulta:
-tulot     11898 euroa  (koko vuosi 33388 e)
-menot    8667 euroa  (koko vuosi 29532 e)


Siunausta sinulle!

Mika ja Tiina