Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 26.5. klo 17 Kaupunginkirkossa. Puheen pitää Pasi Lampinen. Jos haluat lahjoittaa leluja New Winen lastentapahtumiin, niin voit tuoda ne sunnuntaina Kaupunginkirkkoon.

New Wine -kesätapahtuman lippuja myydään alennetulla hinnalla 31.5. asti.  Lastentapahtumissa on siirrytty tänä vuonna kokonaan netissä tapahtuvaan lipunmyyntiin. Lapsen paikan lastenohjelmassa varmistat parhaiten ostamalla lipun pikimmiten! Tämä kannattaa lapsiperheiden huomioida.

NW-kesätapahtuman järjestymiseen tarvitaan n 200 tiimiläistä! Vuosien varrella monet ovat laittaneet lahjansa likoon. Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan? Tietoa eri tiimeistä sekä hakukaavakkeen löydät kesatapahtuma.newwine.fi -sivuilta. Kokoaikaisen tiimiläisen etuina ovat vapautus osallistumismaksusta, majoitus tiimiläisten mökeissä sekä yksi ilmainen ateria päivittäin.

Kesäkuukaudet saattavat olla hyvä mahdollisuus alkaa lukea Raamattua säännöllisesti, vaikkapa KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelman mukaan. Tänään on vuorossa Psalmi 85, jossa rukoillaan ja kaivataan Jumalalta uudistumista ja virvoittumista. Lue Annan ajatuksia tärkeästä Psalmista kotisivuiltamme, kohtaamispaikka.net

Kiitos kaikille muistamisesta viime sunnuntaina!

Mika ja Tiina