Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan KesäKohtaaminen on ensi sunnuntaina 9.6. klo 16 meillä kotona Mustalammella, Kevättärentie 10. Tarjoilu toteutetaan nyyttäreinä. Ohjelma rakentuu yhdessäolosta ja rukouksesta pienissä ryhmissä.


Kaupunginkirkon iltamessu on sunnuntaina 16.6. klo 17. Iltamessussa kastetaan kolme aikuista, joten silloin on jälleen juhlan paikka.


Kotisivujemme raamatunlukuohjelmassa on meneillään tällä viikolla kaksi puhuttelevaa matkaa Jerusalemiin: Paavalin matka Apostolien tekojen loppupuolella ja Esran johdolla tapahtunut paluu pakkosiirtolaisuudesta. Esran kirjassa kerrotaan siitä, miten Jumala antoi joillekin näyn rakentaa temppeli uudestaan. Esran tehtävä oli johtaa lisää kansaa kaupunkiin ja opettaa kansaa tuntemaan Mooseksen lakia. Nehemia sai puolestaan näyn muurien rakentamisesta. Jumala puhui eri ihmisille heidän tehtävistään, jotta kansa saattoi palata maahansa. Pakkosiirtolaisuuteen oli jo totuttu ja tarvittiin myös profeettoja muistuttamaan siitä, että kansan tuli palata omaan maahansa. Jumala oli varannut kansalleen enemmän kuin mihin oli totuttu.


Esran ja Nehemian kirjat puhuvat meille monin tavoin. Meillä on tehtävä rakentaa seurakuntaa, joka todistaa ympäristössään Jeesuksesta. Erilaiset lahjat ovat tarpeen, jotta kokonaisuus hahmottuu ja rakentuu. Jumala puhuu välillä hyvin selkeästi, kuten Paavalille Jerusalemissa (Apt 23:11): ”Pysy rohkeana. Sinä olet todistanut minusta täällä Jerusalemissa, ja samalla tavoin sinun on todistettava myös Roomassa.” Jumala on varannut meillekin enemmän kuin mitä olemme tähän mennessä nähneet.


KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste toukokuulta:-tulot     6968 e (koko vuosi 40355 e)-menot  7436 e (koko vuosi 36968 e)


Iloa kesääsi!

Mika ja Tiina