Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan KesäKohtaaminen on su 30.6. klo 16 meillä Mustalammella, Kevättärentie 10. Tarjoiluna tällä kertaa vohveleita. Vohvelitaikina on valmiina, jokainen voi paistaa oman vohvelinsa. 


Viime sunnuntain iltamessussa kastettiin kolme maahanmuuttajaa. Olemme kastaneet noin 20 maahanmuuttajaa sen jälkeen, kun ensimmäiset heistä tulivat KohtaamisPaikkaan syyskuussa 2016. Nyt keskitymme kastettujen tukemiseen ja opettamiseen. 


Puhuin iltamessussa Jesajan kutsusta, Jes 6:1-8. Jumala ilmestyi Jesajalle tiettynä päivänä (kuningas Ussian kuolinvuonna). Jesaja ei siis päätynyt profeetan tehtäväänsä pitkällisten pohdiskelujen jälkeen, vaan Jumalan kutsusta. Jumalan kohtaaminen johti synnintunnustukseen. Sitä seurasi Jumalan puolelta anteeksiannon vakuutus: ”Katso, tämä on koskenut sinun huuliasi, sinun syyllisyytesi on poissa ja syntisi sovitettu.” 


Jumala tuli lähelle ja oli hyvin armollinen. Jumala esitti kysymyksen, että kuka lähtisi sananviejäksi. Jesaja ilmoittautui tehtävään tietämättä mihin lupautui: ”Tässä olen, lähetä minut!” Ehkä Jesaja ymmärsi sen, että Jumalan kanssa elämä olisi kaikkein parasta. Tuo yksi kohtaaminen Jumalan kanssa antoi suunnan Jesajan koko loppuelämälle. 


A.W Tozer on sanonut jotenkin niin, että Jeesus ei sovittanut meitä tehdäkseen meistä työntekijöitä valtakuntaansa. Hän sovitti meidät tehdäkseen meistä palvojia. Ja sitten, sydäntä koskettavasta palvonnasta nousee halumme tehdä työtä Jumalan valtakunnalle. Jesajan kutsumus oli esimerkki tästä. 


Iloa kesääsi!

Mika ja Tiina