Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan viikkotoiminnassa on kesätauko ja seuraavat iltamessut ovat sunnuntaina 18.8. klo 17 Kaupunginkirkossa ja lauantaina 24.8. klo 16 Kortepohjan kirkossa. Kortepohjan kirkon iltamessut tulevat siis olemaan lauantaisin, joten kotisivujemme kalenteria kannattaa seurata säännöllisesti.


New Wine -kesätapahtuma on ensi viikolla Himoksella. Jos et pääse koko ajaksi, niin olet tervetullut osaksi aikaa. Lippuja lastentapahtumiin myydään nettimyyntinä niin kauan kuin ryhmissä on tilaa. Rukoillaan, että Jumala saisi kohdata niin KohtaamisPaikkalaisia kuin kaikkia sinne tulevia ja rakentaa seurakuntia/yhteisöjä ympäri Suomea.


KesäKohtaamisissa olemme kuulleet paljon todistuksia siitä, mitä Jumala on tehnyt itse kunkin elämässä. Näitä pieniä puheenvuoroja kunnellessa mielessäni on ollut Jeesuksen ja opetuslasten tilanne ruokkimisihmeen jälkeen veneessä, Markus 8:14-21. Opetuslapset olivat olleet mukana ruokkimisihmeessä ja seuraavassa hetkessä he olivat huolissaan ruuan riittävyydestä venematkalla. Jeesus sanoi painokkaasti, että ettekö te muista, mitä hetki sitten tapahtui. 


Huomaan itsestäni sen, että on hyvä kuulla kertomuksia siitä, mitä Jumala on tehnyt itse kunkin elämässä. Ne muistuttavat siitä, että Jeesus pitää huolta silloinkin, kun en itse sitä huomaa. Me kaikki tarvitsemme merkkejä siitä, että Jeesus on kanssamme. Siksi olen iloinnut siitä, että monet ovat jakaneet muille omia pieniä todistuksiaan. Se on tuntunut tärkeältä osalta yhteisiä kokoontumisia.


KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste kesäkuulta:

-tulot    7210 e  (koko vuosi 47566 e)

-menot 6839 e  (koko vuosi 43807 e)


Siunausta kesääsi!

Mika ja Tiina