Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi lauantaina 21.9. klo 16 Kortepohjan kirkolla. Puheen pitää Heikki Niittylä. Heikki käsittelee muutamia hankalia raamatunkohtia ja avaa sitä, miten Jumalan tahto näyttäytyy eri aikoina ja mitä se merkitsee meille tänään. Lapsille on omaa ohjelmaa. 

Puhuin viikko sitten Kaupunginkirkon iltamessussa Jeesuksesta parantajana. Parantuminen on laaja käsite sisältäen syntien anteeksiannon, sisäisen parantumisen, vapautumisen ja fyysisten sairauksien parantumisen. Kun kokoonnumme seurakuntana yhteen, niin on luontevaa rukoilla parantumista. Seurakunnan yhteydessä elämme ihmisten rinnalla kaikissa tilanteissa. Silloin kun rukousvastausta ei tunnu tulevan, niin rinnalla kulkeminen on erityisen tärkeää. Rukousvastaukset ovat puolestaan yhteisiä ja isoja ilonaiheita. Kun rukoilemme monien puolesta, niin jotkut parantuvat. Jos emme rukoile kenenkään puolesta, niin emme pääse iloitsemaan myöskään rukousvastauksista. Rakkaudellinen ilmapiiri ja Jeesuksen rakkaudesta vakuuttuminen ovat keskeistä parantumisessa. Jotkut asiat asettuvat kohdilleen elämässämme jo silloin, kun tulemme seurakuntaan ja koemme seurakunnan keskellä Jeesuksen läsnäoloa. 

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina