Tiedotusposti

Hei,

BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina (29.9.) klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Suosimme suolaista syötävää. Ota mukaan ruokailuvälineet, niin säästämme kertakäyttöastioiden käytössä. Ota mukaan myös sisäkengät. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. BrunssiKirkossa käy näin syksyisin monia uusia ihmisiä, huomataan heidät ja toivotetaan tervetulleiksi.

Tässä lyhyt tiivistelmä Niittylän Heikin opetuksesta lauantaina Kortepohjan iltamessussa. Jotta ymmärtäisimme monia Vt:n vaikeita kohtia, meidän on hyvä tiedostaa, että Jumalan perimmäinen tahto ilmenee luomisessa ja Jeesuksen opetuksessa. Israelin kansan alkuvaiheissa maailma oli monin tavoin kaukana tästä ihanteesta, mutta silti Jumala pyrki ohjaamaan kansaansa kohti tahtoaan.
Nykyäänkin Jumala kutsuu meitä elämään tahtonsa mukaan, vaikka ihmiset ympärillämme ajattelisivat eri tavalla kuin me. 

Jos asut Jyvässeudulla ja kaipaat kotiryhmää, niin ehkä joku monista KohtaamisRyhmistämme voisi olla vastaus etsintääsi. Voit kysyä lisää Tiinalta, tiinakilkki@gmail.com. 

Siunausta syksyysi!
Mika ja Tiina