Tiedotusposti

Hei,

ensi sunnuntaina on isänpäivä ja silloin ei ole KohtaamisPaikkaa. BrunssiKirkko on sunnuntaina 17.11. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Opetuksen pitää Juha Kyyrä. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä, joissa suosimme suolaista syötävää. Tuomalla omat ruokailuvälineet säästämme kertakäyttöastioissa.

KohtaamisPaikan kotisivujen kalenterista löytyy ensi vuoden ohjelma kesäkuulle asti. Kokoontumispaikat säilyvät samoina, mutta Kortepohjan kirkon iltamessu siirtyy sunnuntaihin klo 16 tammikuusta alkaen. Tämä muutos mahdollistui alueseurakunnan pyynnöstä. Kortepohjan kirkolla on alueseurakunnan järjestämä messu sunnuntaisin klo 16, joten KohtaamisPaikka järjestää tuon messun kerran kuukaudessa. 

Viime sunnuntaina kuulimme jälleen kerran kaksi innostavaa rukousvastausta. Toisessa rukousvastaus oli tullut pitkällisten rukousten jälkeen ja toisessa puolestaan välittömästi rukouksen jälkeen. Pari päivää sitten kotisivujemme raamatunlukuohjelmassa oli tällainen lupaus: ”Jo ennen kuin he kutsuvat, minä vastaan, kun he vielä esittävät pyyntöään, minä jo toteutan sen.” Jesaja 65:24. Rukousvastauksista kertominen on tärkeää, jotta säilytämme luottamuksemme Jumalan huolenpitoon. Ne ovat kuin merkkejä siitä, että Hän on mukana matkassa ja tuntee tilanteemme.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste lokakuulta:
-tulot    7393 e (koko vuosi 74 780 e)
-menot 7933 e (koko vuosi 74 600 e) 

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina