Hes. 41, Apt. 27

Hes. 41 Apt. 27

Tämän päivän uuden ja vanhan testamentin luvuissa on suuri kontrasti. Siinä missä vanhan testamentin kohdassa jatketaan temppelin hämmästelyä, kaikki on suurta ja mahtavaa. Sitten merkittävän vastakohdan tuo uuden testamentin luku, jossa vankeutta, vaikeutta, nälkää ja myrskyä.
Sitä haluaisi kertoa kuinka usko Jeesukseen on tuonut omaan elämään vaurautta, kyvykkyyttä, voimaa ja terveyttä, niin että pystyy rakentamaan vaikka tuollaisia temppeleitä mistä päivän vanhan testamentin luku kertoo.
Vaikeampi on myöntää sitä että uskosta Jeesukseen huolimatta, me ‘uskovatkin’ joudumme monenlaisiin elämän myrskyihin.
Mutta juuri se tekee meistä sen, mitä oikeasti olemme. Ihmisiä. Ja tämän päivän luvussa Paavali näyttää meille esimerkkiä miten toimia kun me olemme näissä ‘myrskyissä’ muiden kanssa, etenkin niiden jotka eivät Jumalaa vielä tunne.
Mukavaa ‘veneilyä’, veljet ja sisaret Kristuksessa 🙂

Tomppa