Hes. 43, Mark. 1

Hes. 43 Mark. 1

Tämän päivän teksteissä Jumala tulee ihmistä lähelle. Uuden testamentin puolella siirrytään Markukseen kirjoittamaan evankeliumiin. Markuksella taitaa olla suomalaisia sukujuuria tai sitten hän jännäri-kirjallisuuden varhaisia edustajia. Joka tapauksessa tapahtumat lähtevät vyörymään heti alusta, mitä sitä turhaan asioita alustamaan 🙂
Mitä nämä luvut sitten kertovat minulle? Näistä teksteistä nousi ajatus että kun Jumala tulee, niin Hän täyttää tilan olemuksellaan ja syrjäyttää kaiken sen, mikä on ihmiselle haitallista. Ja tästä voi johtaa päätelmän, että tämä toimii samalla tavalla meidän elämässämme. Kun päästämme Jumalan sisään, sieluumme, niin Jumala ei mene jonnekin nurkkaan tai puristu se kaiken muun joukkoon jota olet sisimpääsi kerännyt. Jumala haluaa täyttää niin minun kuin sinun sielun olemuksellaan, syrjäyttäen ja ajaen pois kaiken sen, mikä on meille haitallista. Tähän luottaen on mukava käydä tähän(kin) päivään,

Tomppa