2. Moos. 10, Jaak. 5

2. Moos. 10 Jaak. 5

Olemme menneen kevään aikana eläneet poikkeuksellista aikaa, koronarajoitusten takia emme voineet kokoontua yhteen muuten kuin NettiKirkkoihin ruudun äärellä. NettiKirkoissa minulle itselleni oli merkityksellistä se, että saatoimme lähettää rukouspyyntöjä ja kiitosaiheita. Ja rukoilimme toistemme puolesta. Kiitosaiheiden kuuleminen rohkaisi tosi paljon.  Rukous toinen toistemme puolesta on seurakuntayhteyden ytimessä. Emme ole yksin vaan yhdessä perheenä mennään! 
 
Tänään Jaakob kirjoittaa rukouksesta. Hän rohkaisee rukoukseen toinen toistemme puolesta ja luettelee tilanteita, milloin rukoilla. Kun kärsin, kun olen hyvillä mielin. Jos olen sairaana. Kun olen syyllinen. Tai vaikka edessä olisi mahdottoman suuretkin asiat eikä vastausta tuntuisi tulevan kovin helposti. Jaakob 5:13-18
 
Aina ja kaikissa tilanteissa on hyvä aika rukoilla toinen toistemme puolesta, Pyhän Hengen antamin voimin.  ”Pyrkikää aina tekemään hyvää toisillenne ja kaikille ihmisille. Iloitkaa aina. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää kaikesta. Tätä Jumala tahtoo teiltä Kristuksen omilta”. 1 Tess 5:15-18. ”Tehkää tämä kaikki rukoillen ja anoen. Rukoilkaa joka hetki Hengen antamin voimin. Pysykää valveillä ja rukoilkaa hellittämättä kaikkien pyhien puolesta.” Ef 6:18 
 
Siunausta sinulle ja läheisillesi!

Tiina