Tiedotusposti

Hei,

ensi sunnuntaina 4.10. on KohtaamisPaikan BrunssiKirkko klo 11-12.30  ja KahviKirkko klo 13-14.30 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Lastenohjelmat ovat vain klo 11 BrunssiKirkossa.

Jos et voi tulla paikalle terveystilanteesi tai muiden syiden johdosta, niin voit seurata klo 11 alkavan BrunssiKirkon myös zoomin kautta. Zoom ID-numero 843 1351 3251 ja salasana 370829. 

Koronarajoitusten takia emme edelleenkään järjestä nyyttäreitä. Tuo mahdollisuuksien mukaan omat syötävät. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä pientä purtavaa. Tarkoituksemme on jakaa kävijämäärä kahden tilaisuuden avulla niin, että pystymme pitämään turvavälit. Käytämme maskeja ja huolehdimme hyvästä käsihygieniasta.

Kuuntelin netistä puhuttelevan raamattuopetuksen Jaakobin elämästä. Jaakob kohtasi Jumalan keskellä hyvin sekavaa elämänvaihetta. Hän oli paossa veljeään petettyään hänet. Jaakob näki unessa portaat, joita pitkin Jumalan enkelit kulkivat ylös ja alas, 1 Moos 28. Unessa Jumala antoi Jaakobille merkittäviä lupauksia ja lupasi tuoda hänet takaisin omaan maahansa. Kun Jaakob heräsi unestaan, niin hän sanoi näin: ”Herra on totisesti tässä paikassa, enkä minä tiennyt sitä.” Jumala oli siis Jaakobin kanssa kaiken aikaa, vaikka Jaakob ei sitä ymmärtänyt. 

Tämä vuosi on ollut niin seurakuntaelämän kuin jokaisen henkilökohtaisen elämän kannalta poikkeusaikaa. Onko Jumala mukana kaiken keskellä? Jaakobin kokemus kertoo siitä, että Jumala on mukana Pyhän Henkensä kautta elämämme eri vaiheissa. Vaikka emme voi kokoontua yhteen siinä määrin kuin haluaisimme, niin Pyhä Henki vaikuttaa keskellämme. Ehkä poikkeusaikojen jälkeen toteamme Jaakobin tavoin, että Herra oli totisesti kanssamme, emmekä ymmärtäneet sitä. 

Jeesus kanssasi – tänäänkin!
Mika ja Tiina