Tiedotusposti

Iloa ja siunausta vuodelle 2021!

KohtaamisPaikan vuosi käynnistyy poikkeusoloissa. Jatkamme sunnuntaisin NettiKirkkoja. Seuraava NettiKirkko on ensi sunnuntaina 10.1. klo 17. Siihen voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. Tarjolla on myös henkilökohtaista rukouspalvelua NettiKirkon jälkeen zoom-sovelluksen avulla klo 18-18.30. Zoomin ID numero on 822 9557 0697 ja salasana 568196. Rukouspalvelu toimii niin, että kullakin rukouspalvelijalla on oma huone. Kun tulet zoomiin, niin avustaja ohjaa sinut vapaalle rukouspalvelijalle. 

Tammikuussa jatkuu opetussarja Jeesuksen minä olen -lauseista Johanneksen evankeliumissa. Ensi sunnuntaina on vuorossa Jeesuksen sanat: Minä olen ylösnousemus ja elämä. Näillä sanoilla ja niiden jatkolla Jeesus puhuu sekä tulevasta elämästä kuoleman jälkeen että tämän hetkisestä elämästämme. Iankaikkinen elämä on ennen kaikkea yhteyttä ja iloa Jeesuksen kanssa. Jeesus on elämä jo nyt. Kun Paavali kirjoitti filippiläisille elämästä ja kuolemasta, niin vastakkain eivät olleet elämä ja kuolema, Fil 1:21. Vastakkain olivat elämä ja vielä täyteläisempi elämä. Paavalille elämä oli Kristus ja kuolema voitto.

Kokoontumisrajoitukset vaikuttavat luonnollisesti myös KohtaamisRyhmiin. Jos sinulla ei ole ryhmää, johon osallistua, niin voit tulla mukaan kaikille avoimeen online KohtaamisRyhmään. Ryhmä kokoontuu kahden viikon välein ja ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 13.1. klo 19 – 20.15. Tarkemmat tiedot zoomia varten saat Tiinalta, tiinakilkki@gmail.com.

Nimikkolähettimme Puhalaisen Mikko näytti marraskuussa BrunssiKirkossa trailerin dokumenttielokuvasta Jesus in Athens. Elokuva on innostavaa katsottavaa siitä, miten pakolaisten parissa on koettu hengellistä herätystä. Elokuva näytetään Kylväjän toimesta huomenna loppiaisena klo 18. Alunperin suunnittelimme elokuvan katsomista yhdessä, mutta kokoontumisrajoitusten takia jokainen katsoo sen omalta laitteeltaan. Elokuvaan pitää ilmoittautua ja sen jälkeen saat sähköpostiin linkin, josta elokuvan pääsee katsomaan huomenna 6.1. klo 18. Ilmoittautumisen voi tehdä tämän linkin kautta:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=eOnThy-Gq0eNgn_HdM6crfKyEm6tBdtErt_3i9dLoP1UN0ZHQ1k5R04zMllNV0xPWlVOWDg0UUg4QS4u

Terveisin
Mika ja Tiina