2. Kun. 20, 1. Joh. 5

2. Kun. 20 1. Joh. 5

Päivän luvun äärellä jäin miettimään äidin salaisia aseita! Tämä aseistus kyllä sopii kaikille muillekin, ei pelkästään äideille tai mummoille. Uskon, että kaikkien meidän Jeesuksen seuraajien sydämen toive on se, että oma perhe, omat lapset ja läheiset ihmiset oppisivat tuntemaan Jeesuksen omana Vapahtajanaan. Tässä meillä on aseinamme usko ja rukous. Sekä kaiken kukkurana rakkaus!
 
”Kaikki, mikä on syntyisin Jumalasta, voittaa maailman. Ja tämä on se voitto, tämä on maailman voittanut: meidän uskomme.” 1 Joh 5:4. ” Me saamme rohkeasti lähestyä Jumalaa uskoen, että hän kuulee meitä, mitä sitten pyydämmekin hänen tahtonsa mukaisesti. Ja kun tiedämme hänen kuulevan kaikki pyyntömme, tiedämme myös, että saamme sen mitä häneltä pyydämme.” 1 Joh 5:14,15.
 
Usko ja luottamus ovat tosi vahvoja aseita. Ne tuovat rauhan omaan sydämeen ja kiinnittävät minut Jeesukseen, hänen huolenpitoonsa ja hänen aikatauluunsa. Rukous sen puolesta, että läheisteni elämässä tapahtuisi Jumalan hyvä suunnitelma, on vahvasti Jumalan mielen mukainen rukous, minkä hän taatusti kuulee. Ajoitus ja käytännön toteutus on hänen hoidossaan. Minun tehtäväni on rakastaa, luottaa, rukoilla ja kiittää. 
 
Tänään olen kiitollinen kaikista esirukouksista, joiden kohteena olen saanut olla jo lapsesta asti. Tahdon jatkaa tätä rukousten ketjua. 

Tiina