Neh. 1, Mark. 3

Neh. 1 Mark. 3

Koko tämän viikon Raamatun teksteistä olen nostanut esiin kutsumukseen ja elämäntehtävään liittyviä asioita. Kahdelletoista galilealaiselle miehelle kävi niin, että heidän elämäntehtävänsä avautui, kun he kohtasivat Jeesuksen. Jeesus kutsui heidät ensin ja ennen kaikkea olemaan kanssaan (j 14). Yhdessä Jeesuksen kanssa elämällä opetuslapset imivät itseensä Jumalan valtakunnan todellisuutta ja syttyivät sille. Sitten Jeesus lähetti heidät saarnaamaan ja valtuutti opetuslapset karkoittamaan pahoja henkiä. Paha väistyi, kun Jumala tuli ihmisiä lähelle.

Oletko ehtinyt olla ja elää elämääsi Jeesuksen kanssa? Entä mikä on sinun tapasi elää Jeesuksen kutsua todeksi?

On niin paljon tekemistä ja monia innostavia ja hyviä asioita, että niistä täytyy välillä myös uskaltaa luopua, jotta ehdimme huomata tärkeimmän. Kaiken tekemisen keskellä opettelen ottamaan Jeesuksen mukaan. Ja tekemään kaiken Jeesukselle.  

Heli