Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on sunnuntaina 10.10. klo 17 Kaupunginkirkossa. Pidämme Kaupunginkirkon iltamessut noin tunnin mittaisina, jotta lapsiperheetkin voisivat osallistua niihin. Maskisuositus on edelleen voimassa.  Voit seurata iltamessua Zoom-sovelluksella. Tarvittava ID numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234.

Marko Remes päätti viime sunnuntaina opetussarjan Jeesuksen autuaaksijulistuksista, Matteus 5:9-10. Marko puhui rauhantekijöistä. Voit kuunnella puheen tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=DXUevKrrHXQ

Jeesuksen autuaaksijulistukset kertovat Jumalan valtakunnan arvoista. Ne ovat monelta osin päinvastaisia siihen nähden, mitä maailmassa arvostetaan. Jeesus sanoi viimeisessä kohdassa, että autuaita ovat ne, joita vainotaan Jumalan valtakunnan takia. Jeesus antoi ymmärtää, että elämällä Jumalan valtakunnan arvojen mukaisesti kohtaamme vastustusta.

Mutta toisaalta Jeesuksen opetuksen jatko puhuu siitä, miten Hänen seuraajillaan on valtava vaikutus ympäröivään maailmaan, Matteus 5:13-16. Jeesus puhui suolana ja valona olemisesta. Nuo jakeet ovat jumalanpalveluksen evankeliumitekstinä su 24.10., jolloin kokoonnumme iltamessuun Palokan kirkkoon. Puhun silloin enemmän noitten jakeitten pohjalta siitä, miten me voimme olla seurakuntayhteisö, joka suuntautuu ulospäin. Lapsille on Palokan iltamessussa omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste syyskuulta:
-tulot    5824 euroa (koko vuosi 74 586 euroa)
-menot 8667 euroa (koko vuosi 71 986 euroa)

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina