Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 7.11. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Opetuksen pitää Juha Kyyrä. Brunssi toteutetaan nyyttäreinä. Suosimme siinä suolaista syötävää. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä.

BrunssiKirkkoa voi seurata etänä zoom-sovelluksella. Siihen tarvittava ID-numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki zoomiin on tässä: https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Puhuin viime sunnuntain iltamessussa filippiläiskirjeestä, Fil 1:6-11. Ensimmäisessä luvussa on Paavalin rukous seurakunnan puolesta. Hän rukoili, että seurakuntalaiset kasvaisivat rakkaudessa, ymmärtäisivät Jumalan suunnitelman kohdallaan ja säilyisivät puhtaina. Puhtaana oleminen viittaa siihen, että heidän sanansa ja tekonsa eivät olisi ristiriidassa keskenään. Näin heidän todistuksensa Jeesuksesta olisi vaikuttava. 

Filippin seurakunta syntyi Paavalin lähetysmatkan aikana, Apt 16:11-40. Kolme ensimmäistä kääntynyttä olivat hyvin erilaisia ihmisiä: varakas kangaskauppias Lyydia, tietäjähengestä vapautettu orjatyttö ja vanginvartija. Seurakunta saattoi koota yhteyteensä näin erilaisista taustoista tulevat ihmiset ja tehdä heistä yhteisön, joka oli vahvasti mukana evankeliumin levitystyössä, Fil 1:5. Filippiläiskirje luetaan KohtaamisPaikan kotisivujen raamatunlukuohjelmassa tästä päivästä alkaen sunnuntaihin luku kerrallaan, kohtaamispaikka.net.

Viime sunnuntain puheen voit kuunnella tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=4-R7OVYKAaY&t=187s

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste lokakuulta:
-tulot     10642 euroa (koko vuosi 85228 euroa)
-menot    6853 euroa (koko vuosi 78839 euroa)

Siunausta sinulle!

Mika ja Tiina