Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on Palokan kirkossa ensi sunnuntaina 28.11. klo 17. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. Laulamme Hoosianna-virren ja luemme adventin evankeliumin iltamessun alkuosassa, kun lapset ovat vielä mukana kirkkosalissa. Maskisuositus on voimassa.

Voit seurata iltamessua zoom-sovelluksella. ID-numero siihen on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Klikkaamalla linkkiä pääset suoraan zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Opetuspuhe tallennetaan ja se tulee YouTubeen kuultavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä -kanavalle.

KohtaamisPaikka on mukana valtakunnallisessa mediamissiossa, joka toteutetaan 19.9.-16.10.2022. Tulemme pitämään mediamissiota esillä ja rukoilemaan sen puolesta. Lisäämme valmiuksia aloittaa useampia Alfoja mission jälkeen. Järjestämme tähän liittyen paikallisen Alfa-konferenssin la 29.1.2022 osana valtakunnallista konferenssia. Voit lukea lisää mediamissiosta sivulta mediamissio2022.fi ja Alfa-konferenssista kokeilealfaa.fi/tapahtumat.

Jukka piti BrunssiKirkossa opetuksen Jumalan äänen kuulemisesta. Opetus oli osa KohtaamisPaikan työnäky-opetussarjaa ja sen UP-ulottuvuutta. Rakennamme KohtaamisPaikkaa niin, että suhteemme Jumalaan olisi läheinen. Voit kuunnella Jukan puheen tämän linkin kautta:
https://www.youtube.com/watch?v=uj-KpxsYbxE

Jatkan työnäky-opetuksia ensi sunnuntaina puhumalla lisää UP-ulottuvuudesta. Joosuan kirja on yksi Vt:n kiehtovimpia kirjoja. Joosualla oli Mooseksen jälkeen vaativa tehtävä johdattaa kansa luvattuun maahan. Avain Joosuan onnistumiseen tehtävässään taitaa löytyä pienenä mainintana, 2 Moos 33:11, jakeesta: ”Sitten Mooses palasi leiriin, mutta hänen palvelijansa, nuori Joosua, Nunin poika, ei milloinkaan poistunut teltan läheisyydestä.” Joosua tottui olemaan lähellä Jumalaa, sillä tuohon aikaan Jumala oli läsnä erityisellä tavalla pyhäkköteltassa. Meidän tilanteemme on erilainen. Jeesus tulee lähellemme Pyhän Hengen kautta. Ympäröiköön Hän sinut rakkaudellaan juuri nyt!
Siunausta sinulle!

Mika ja Tiina