Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on joulutauon jälkeen Kaupunginkirkossa su 9.1. klo 17. Mikäli koronarajoitukset tiukkenevat, niin pyrimme järjestämään kaksi peräkkäistä tilaisuutta. 

Zoomissa järjestetty joulujuhla kokosi mukavasti KohtaamisPaikkalaisia yhteen. Tuntui hyvältä, että ohjelmaa tuli useasta paikasta ja monet pääsivät antamaan omaa panostaan yhteiseen juhlaan. Heli puhui siitä, miten jouluevankeliumissa mainitut ihmiset olivat hyvin tavallisia.

Paimenet olivat arkisia työläisiä, Joosef oli rakentajana käytännön tekijämies ja Maria tavallinen nuori nainen. Mutta he kuulivat Jumalan puhuvan ja jokainen suostui olemaan Jumalan käytössä noina ainutlaatuisina aikoina. Ensimmäisen joulun tapahtumat puhuvat siitä, että Jumala käyttää omassa työssään meitä tavallisia ihmisiä välikappaleinaan. Me kaikki Jeesuksen seuraajat olemme Jumalan valtakunnan edustajia ja lähettiläitä. Voit kuunnella Helin puheen ja opiskelijoiden KohtaamisRyhmän esittämän joulukuvaelman oheisesta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=B9LURl4oM1g

Siunattua jouluaikaa!

Mika ja Tiina