Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 13.3. klo 11 Kristillisellä koululla. Opetuksen pitää Anna Alenius. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. Brunssi toteutuu nyyttäreinä. Suosimme suolaista syötävää. Maskisuositus on edelleen voimassa.

BrunssiKirkkoa voi seurata zoom-yhteydellä. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki on tässä:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Jos olet kiinnostunut uuden KohtaamisRyhmän aloittamisesta, niin tule zoom-tapaamiseen ti 29.3. klo 18. Käymme läpi KohtaamisRyhmiin liittyvää toimintamallia ja keskustelemme siitä, millaisia uusia KohtaamisRyhmiä voisi syntyä. Käytämme samaa zoom-linkkiä kuin sunnuntaisin on käytössä. 

Puhuin viime sunnuntaina Jeesuksen kiusauksista, Mt 4:1-11. Kreikan kielen sana tarkoittaa sekä kiusata että koetella. Jeesus oli juuri saanut kasteessa Pyhän Hengen ja sen jälkeen hän joutui koeteltavaksi. Toimisiko hän itsekkäästi, omaa etuaan ajaen, vai suostuisiko hän uhrautuvaan rakkauteen ja kärsimään meidän puolestamme.

Saatana yritti saada Jeesuksen täyttämään omat tarpeensa kivien muuttamisella leiviksi. Toinen kiusaus oli hyppääminen temppelin harjalta. Tarjolla olisi ollut näytösihme, joka olisi tuonut ihailijoita, mutta ei todellisia seuraajia. Kolmas oli vakavin, sillä siinä Jeesukselle tarjottiin koko maailman loistoa, jos hän olisi kumartanut Saatanaa. Jeesus vastasi jokaiseen kiusaukseen Raamatun sanalla. Koska Jeesus eli ihmisenä, niin hän voi ymmärtää ja auttaa meitä kiusauksien keskellä. Jeesus ei langennut syntiin. Siksi hän on meidän toivomme kaikissa tilanteissa. Puhe löytyy  KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/watch?v=rM61nM28PFs

Viimeisen kahden viikon ajan järkyttävät uutiset sodasta Ukrainassa muistuttavat meitä siitä, mitä porttien aukaiseminen pahalle saa aikaan. Ukrainan kristityt rukoilevat Psalmin 31 äärellä joka päivä klo 17 maansa puolesta. Suosittelen lämpimästi liittymistä tähän rukousketjuun, joka on laaja.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste helmikuulta:
-tulot    6801 euroa
-menot 6808 euroa

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina