Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on vappuna su 1.5. klo 17 Kaupunginkirkossa. Iltamessun jälkeen on pienimuotoista tarjoilua kirkon pihalla. Iltamessuun voi osallistua Zoom-yhteydellä. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki on tässä:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09Mediamissioon liittyvä seurakuntien yhteinen L10T -koulutus on 13.-14.5. tapahtumakeskus Helmessä. Ilmoittautumiset 5.5. mennessä Tiinalle, tiinakilkki(ät)gmail.com. Tarkemmat tiedot löydät linkistä: https://www.kohtaamispaikka.net/event/l10t-koulutus/

Puhuin viime sunnuntaina lähetyskäskystä, Mt 28:18-20. Jaejakso alkaa siten, että Jeesus sanoi hänellä olevan kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Lopuksi Jeesus vakuutti olevansa kanssamme kaikki päivät maailman loppuun asti. Varsinainen lähetyskäsky sijoittuu näitten lupausten keskelle. Jeesus on tehnyt työtään ihmisten sydämissä jo ennen kuin me kohtaamme heitä. Lähetyskäsky sisältää Jeesuksen suuren suunnitelman tätä maailmaa varten, jotta jokainen ihminen voisi kääntyä hänen puoleensa.

Lähetyskäsky on seurakunnan yhteinen juttu. Silloin kun seurakunta on kuin laajennettu perhe, niin se vetää puoleensa uusia ihmisiä. Toinen tärkeä asia liittyy siihen, että Jeesuksen todellisuus olisi aistittavissa yhteisissä kokoontumisissamme. 

Lähetyskäsky ei kuulu vain niille, jotka lähtevät kauas. Se kuuluu meille kaikille. Olemme kaikki täysiaikaisia Jeesuksen seuraajia. Meidän palvelevalla asenteellamme, rukouksillamme ja sanoillamme on suuri merkitys ympärillämme oleviin ihmisiin. Meillä jokaisella on oma tarinamme siitä, mitä usko Jeesukseen on tuonut elämäämme. Apostolien teoista on mielenkiintoista lukea, miten Paavali kertoi useasti oman tarinansa krsitittyjen vainoojasta Jeesuksen todistajaksi. Voit kuunnella puheen tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=GnLM0VhAp7g

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina