Ps. 124, Room. 6

Ps. 124

Room. 6

Miltä tuntuu kun paranee syövästä? Kun raskaiden hoitojen ja/tai vuosia kestävien kontrollikäyntien jälkeen lääkäri toteaa parantumisen olevan pysyvää. En tiedä. Tai miltä tuntuu selvitä sodasta? Joko sotaan osallistuvan tai pakolaisen roolista käsin. En tiedä.

Tämän päivän vanhan testamentin luvussa puhutaan pakoon pääsemisestä. Ja uuden testamentin luvussa synneistä vapautumisesta ja uudesta elämästä. Siitä minä jotain tiedän ja olen kokenut. Kiitos Jumalalle siitä! 

Synneistä vapautuminen ja uusi elämä Jumalan ohjaamana on asia joka tuntuu jäävän monesti liian pienelle huomiolle. Ei tohdi iloita jos synti uusiutuu kun syöpä. Tai joudun taas pakenemaan synnin vaikutuksia kuin pakolainen sotaa. 

Tämän päivän ilouutinen: Jeesuksen Kristuksen ansiosta me olemme vapaita! Ja siitä saa iloita 🙂
Eikä vain tänään, vaan joka päivä. 

— Tomppa