Tiedotusposti

Hei,

ensi sunnuntaina 8.5. vietetään äitienpäivää ja juhlitaan kukin tahoillamme – ei siis ole kirkkoa. Viikon päästä sunnuntaina 15.5. klo 11 nähdään Kristillisellä koululla BrunssiKirkossa. Brunssi järjestetään nyyttäreinä, suosimme suolaista syötävää. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessä ikäryhmässä.

BrunssiKirkkoon voi osallistua Zoom-yhteydellä. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki on tässä:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Puhuin iltamessussa Jeesuksesta hyvänä paimenena, Joh 10:11-16. Jakeessa 14 Jeesus sanoo näin: ”Minä olen hyvä paimen. Minä tunnen lampaani ja ne tuntevat minut”. Me voimme siis tuntea Jeesuksen. Mutta ensimmäisenä tulee se, että Jeesus tuntee meidät. Paimen todella tunsi laumansa lampaat jopa nimeltä. Tuon ajan laumat eivät olleet kovin suuria. Paimen oli lampaille elinehto, sillä ilman häntä lampaat olisivat hajaantuneet ja jääneet ilman ravintoa ja juotavaa. 

Lampaat tunsivat paimenensa hyvin rajallisesti. Ne eivät tienneet, mitä ruokia paimen tykkäsi syödä tai mitä paimenen perheelle kuului. Mutta ne tiesivät paimenesta riittävästi, jotta saattoivat luottaa hänen turvaansa ja hoivaansa. Ne tunsivat paimenen äänen. Mekään emme tiedä kaikkea Jeesuksesta, mutta riittävästi, jotta voimme luottaa hänen huolenpitoonsa ja hyvyyteensä. Jeesus tahtoo meidän parastamme. Samassa luvussa on erityinen lupaus, johon voimme tarttua epävarman maailmamme keskellä.
”Minun lampaani kuulevat minun ääneni ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. Minä annan heille ikuisen elämän. He eivät koskaan joudu hukkaan, eikä kukaan riistä heitä minulta.” 10:27-28.KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste huhtikuulta:
-tulot    6945 euroa (koko vuosi 31 231 euroa)
-menot 6751 euroa (koko vuosi 29 670 euroa)

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina