Ps. 146, 1. Kor. 12

Ps. 146

1. Kor. 12

Tätä korinttilaiskirjeen lukua lukiessani mieleeni tulee muisto takavuosilta Lahden hiihtokisoista ja hiihtäjä Jaana Savolaisen haastattelusta. En muista sen tarkemmin oliko kyseessä v 1989 Lahden maailmanmestaruuskisojen viestihiihto, jossa Suomen naiset voittivat kultaa vai joku muu Lahdessa pidetty hiihtokilpailu. 
 
Oli niin tai näin, Jaana Savolaista haastateltiin ja hän kertoi, että hänen peukalonsa oli jäätynyt ja se oli vaikeuttanut hänen hiihtoaan! Kuuntelin ällistyneenä hiihtäjän selitystä. Muistan miettineeni, että kuulostaa kyllä selittelyltä – eikö uskottavampaa olisi keksinyt?! Jälkeenpäin ymmärsin, että kyllähän peukalon ja muidenkin sormien pitää olla skarpissa kunnossa, että pystyy kunnolla sauvasta pitämään kiinni ja työntämään vauhtia. Huippu urheilussa kaiken pitää olla kunnossa, pienetkin asiat vaikuttavat lopputulokseen!
 
Seurakuntaperheessä meitä kaikkia tarvitaan. Olemme uniikkeja tyyppejä jokainen ja meillä jokaisella on oma tärkeä paikkamme perheessä ja Jumalan meille kullekin antamat lahjat ja kyvyt. Rohkaiskaamme ja kutsukaamme mukaan toinen toistamme, että löydämme oman paikkamme ja näin seurakuntaperhe rakentuu ja kasvaa. ”Pitäkäämme huolta toinen toisestamme ja kannustakaamme toisiamme rakkauteen ja hyviin tekoihin…” Hepr 10:24, 25. Kenet voisin kutsua mukaani KohtaamisPaikkaan?
 

Tiina