Hes. 44 Luuk. 17

Hes. 44

Luuk. 17

New Wine 2022 viikko! Ks: https://kesatapahtuma.newwine.fi
Osallistu sinäkin!

Tänään on viimeistelytöitä, osallistujat alkavat saapua majoituksiin ja New Wine tapahtuma alkaa kahdella iltatilaisuudella (nuorille omansa). Jos et pääse koko ajaksi, niin tule osaksi aikaa, vaikka yhdeksi illaksi.

Rukoillaan että kaikkien matkat paikan päälle onnistuisivat ja viimeistelyt valmistuisivat aikataulussa.

Tämän päivän vanhan testamentin luvussa puhutaan paljon säädöksistä. Jeesuksen sovitustyön merkitys nousee näitä pohtiessa mieleen. New Wine:en saat tulla sellaisena kuin olet, myös ei-uskovat ovat tervetulleita. 

Päivän uuden testamentin luku on otsikoitu näin: “Viettelyksistä, anteeksiantamisesta ja uskosta”. Siinäpä kokonaisuutta pohdittavaksi yhdeksi päiväksi, tai kesätapahtuman ajaksi 🙂

Varmaan meillä kaikilla on ollut, on tai tulee olemaan haasteita viettelysten ja/tai anteeksiantamisen suhteen. Ja uskon ja sen määrän kanssa tulee aika moni, ellei jokainen, kipuilemaan. Näiden asioiden pohtiminen on hyvä syy tulla New Wine tapahtumaan. 

— Tomppa