Hes. 43 Luuk. 16

Hes. 43

Luuk. 16

New Wine 2022 viikko! Ks: https://kesatapahtuma.newwine.fi
Osallistu sinäkin! 

Tänä päivänä Himoksella suurimmat rakennustyöt (toivottavasti) saadaan valmiiksi ja tiimien valmistelutyöt alkavat konkretisoitua paikan päällä. Rukoillaan kaikkien New Wine tiimien ja niihin osallistuvien ihmisten puolesta. Pyydetään sitä että tekijöitä löytyisi riittävästi ja kaikki käytännön järjestelyt sujuisivat.

Tämän päivän vanhan testamentin luvussa Herra saapuu temppeliin. Toivottavasti Hän löytäisi myös tämän vuoden New Wine tapahtumaan 🙂
Tätä lukua lukiessa on helpottunut olo siitä että ollaan päästy Jeesuksen myötä eroon vanhatestamentillisista uhrausriiteistä. Kesätapahtuman rakentaminen Jeesuksen sovitustyön jälkeen on paljon yksinkertaisempaa 🙂

Eilen esitin yhden syyn tulla New Wineen, nimittäin ilon ja juhlan. Tämän päivän uuden testamentin teksti käsittelee tämän maailman rikkautta ja kuinka se voi viedä harhaan. Tämän asian suhteen ei varmaan kukaan pääse helpolla. Arjen pyörityksessä helposti unohtuu mikä on iankaikkisuuden kannalta tärkeää. Alkaa syntyä riippuvuus asioihin joista hädän hetkellä vähäistä apua, jos lainkaan. 

Yksi hyvä syy tulla New Wineen on irtiotto arjesta. Se että antaa aikaa itselleen miettiä, mikä on tärkeää ja mihin minä lopulta turvaan.  

— Tomppa