Hes. 46 Luuk. 19

Hes. 46

Luuk. 19

New Wine 2022 viikko! Ks: https://kesatapahtuma.newwine.fi
Osallistu sinäkin! Hyvin ehtii vielä!

Perjantaina New Wine jatkuu samalla ohjelmarungolla mutta uusilla puhujilla tai aiheilla. Viikonlopuksi saapuu lisää väkeä ja viikonlopun iltaohjelmiin saapuu yksittäisiin tapahtumiin osallistujia edellisiä päiviä enemmän.

Tämän päivän raamatun luvuista tuli mieleeni saavutettavuus. Sakkeuksen piti nousta puuhun nähdäkseen Jeesuksen ja vanhan testamentin luvussa Herra tuntuu olevan uhritoimitusten ja porttien takana. Vuosien varrella New Winessä on kuullut paljon rohkaisevia esimerkkejä siitä miten madaltaa ja poistaa kynnyksiä jotka ovat esteenä kohtaamiselle. 

Rukoillaan sitä että jokainen voisi tulla kohdatuksi, niin New Winessä kuin muuallakin. Niin Jumalan kuin kanssaihmisten kanssa. Yksinäisyys on aikamme iso haaste ja isot tilaisuudet ovat varsin haastavia ihmisten kohtaamisten kanssa.

— Tomppa