Tiedotusposti

Hei,

tuntui rohkaisevalta kokoontua KesäKohtaamiseen tauon jälkeen. Useita  KohtaamisPaikkalaisia on muuttanut kesän aikana Jyväskylästä muualle ja toisaalta tänne on muuttanut monia sellaisia ihmisiä, jotka haluavat tulla mukaan KohtaamisPaikkaan. Toivotetaan uudet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi KohtaamisPaikkaan!

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 21.8. klo 17 Kaupunginkirkossa. Voit seurata iltamessua myös zoom-ohjelman kautta. ID-numero siihen on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Iltamessun puhe tallennetaan ja se tulee katsottavaksi YouTube-kanavalle KohtaamisPaikka Jyväskylä. KohtaamisRyhmät käynnistyvät kesätauon jälkeen lähiviikkoina. Pyrimme perustamaan joitakin uusia ryhmiä. Kotisivujen kalenteriin lisätään tietoa avoimista ryhmistä sitä mukaa kuin ryhmien kokoontumistiedot vahvistuvat. Online Alfa käynnistyy lokakuun alusta. 

Olemme mukana valtakunnallisessa mediamissiossa. Löydät lisätietoa missiosta sivuilta missio2022.fi. KohtaamisPaikka järjestää seurakuntien yhteisen rukouskävelyn keskiviikkona 24.8. klo 18 alkaen. Lähtö tapahtuu Kaupunginkirkosta, jossa on yhteinen alkurukous. Rukouskävely tapahtuu 2-3 henkilön ryhmissä ja rukous tapahtuu huomiota herättämättä. Tervetuloa mukaan siunaamaan kaupunkiamme ja rukoilemaan sen puolesta.

”Toimikaa sen kaupungin parhaaksi, johon minä olen teidät siirtänyt. Rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne.” Jer 29:7

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina