Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 28.8. klo 17 Palokan kirkossa. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä kirkon alakerrassa. Iltamessun opetuksen pitävät Marjatta Ollikainen ja Marjaana Jurvainen-Broms. Opetuksessa käsitellään L10T -periaatteita, jotka rohkaisevat kristittynä elämiseen arjessa ja evankelioivaan elämäntapaan. He jatkavat kaksiosaista opetussarjaa BrunssiKirkossa 11.9. Puheet tallennetaan ja ne tulevat katsottaviksi YouTube-kanavalle KohtaamisPaikka Jyväskylä. 

Voit seurata iltamessua myös zoom-ohjelmalla. ID-numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09 Puhuin viime sunnuntaina siitä, miten usko Jeesukseen muuttaa maailmaa yksi ihminen kerrallaan, Lk 19:41-48. Jeesus itki Jerusalemin nähdessään, sillä kaupungin asukkaat olivat hylänneet Jumalan kutsun kerta toisensa jälkeen. Jeesus sanoi, että Jerusalemin asukkaat eivät ymmärtäneet sitä, missä sen turva on. Tuleva syksy on otollista aikaa sille, että moni ihminen voi Missio 2022 muutoskertomuksia kuullessaan ja lukiessaan pysähtyä miettimään suhdettaan Jeesukseen.

Matkatessaan Jerusalemiin Jeesus kohtasi Sakkeuksen, Lk 19:1-10. Sakkeuksen elämä on yksi Ut:n muutostarinoista. Yhden ihmisen elämä muuttui ja voimme vain arvailla hänen vaikutustaan koko Jerikon kaupunkiin. Jeesus osoitti ystävyyttä ja rakkautta Sakkeukselle, jota muut vieroksuivat. Tämä sai aikaan Sakkeuksessa uskon ja sen seurauksena myös hänen elämänsä muuttui. Sakkeus halusi hyvittää tekemänsä vääryydet. Britit kuvaavat Sakkeuksessa tapahtunutta muutosta neljällä sanalla, jotka muodostavat tärkeän periaatteen myös meille: bless (siunata), belong (kuulua joukkoon), believe (uskoa) ja behave (käyttäytyä). 
Puhe tulee myöhemmin tällä viikolla KohtaamisPaikan YouTube-kanavalle.

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina