Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan jouluinen BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 11.12. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssille on tulossa kakkuja Tiinan eläköitymiseen liittyen. Tuo tämän takia mieluiten suolaista syötävää. Ohjelmaosuus on suunniteltu siten, että lapsetkin voivat osallistua siihen. Lapsille on myös pipari- ja askartelupisteet sekä mahdollisuus jumppasalin käyttöön.

Voit seurata BrunssiKirkkoa myös Zoomin kautta n. klo 11.45 alkaen. ID-numero siihen on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki Zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09
Puhuin viime sunnuntaina Jeesuksen paluusta kunnian kuninkaana, Hp 10:35-39. Samassa luvussa puhutaan kahdesti kestävyydestä liittyen Jeesuksen paluun odotukseen. Kestävyys ei ole meille luontainen ominaisuus. On itse asiassa aika vaikeaa olla kestävä, varsinkin yksin. Siksi jakeessa 25 sanotaan, että meitä auttaa Jeesuksen paluun odottamisessa eläminen seurakuntayhteydessä. 

Seurakuntayhteyttä ei voi korvata sillä, että kuuntelen netistä parhaiden puhujien opetuksia ja parhaiden bändien ylistyslauluja. Ne ovat ihan hyödyllisiä kuunneltavia, mutta yhteys seurakuntaan syntyy sitä kautta, että jaan elämää toisten kanssa. Siihen liittyy toistemme puolesta rukoileminen, ehtoollisella käyminen, ja kaikenlainen toistemme rohkaiseminen. Tähän liittyvät myös armolahjat. Seurakunta koostuu tavallisista ihmisistä. Opetuslapset eivät olleet aikansa oppineimpia, vaan hyvin tavallisia  nuoria nuoria miehiä. He olivat itse asiassa monella tavalla epäkypsiä, mutta Jeesus sitoutui heihin ja jakoi elämänsä heidän kanssaan. 

Tuntuu etuoikeudelta olla mukana KohtaamisPaikassa. Rukoillaan, että täyttäisimme yhteisönä sen, mitä Jumala on KohtaamisPaikan osalle suunnitellut, Hp 10:36.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste marraskuulta:
-tulot    6195 euroa (koko vuosi 82 301 euroa)
-menot 9081 euroa (koko vuosi 83 832 euroa)

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika