Tiedotusposti

Hei,

BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 12.3. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan nyyttäreinä, joissa suosimme suolaista syötävää. Opetan New Wine arvoissa olevasta sanaparista johtajuus ja yleinen pappeus. Keskityn siihen, miten Jumala käyttää meitä kaikkia työnsä välikappaleina. Topi johtaa ylistystä. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. Voit seurata BrunssiKirkkoa myös Zoom-yhteydellä. ID-numero siihen on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki Zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Puhuin viime sunnuntain iltamessussa evankeliumitekstin, Markus 9:17-29, pohjalta. Siinä puhutaan uskosta, rukouksesta ja parantumisesta. Uskon liittäminen rukoukseen parantumisen puolesta on herkkä aihe. Ehkä sen takia, että keskitymme niin helposti itseemme ja kadotamme sitä myötä uskon. Vastaavassa kohdassa Matteuksen evankeliumia Jeesus selvensi asiaa sanomalla, että sinapinsiemenen verran uskoa riittää saamaan paljon aikaan. 

Puhuin siitä, miten pienikin usko riittää, kun kohdistamme sen Jeesukseen. Silloin kun alamme nähdä Jeesuksen oikein, niin uskomme kasvaa. Hän on hyvä ja kaikkivaltias. Jeesus kysyi kahdelta sokealta mieheltä, että uskovatko nämä siihen, että Jeesus voi auttaa heitä, Matteus 9:27-31. Jeesuksen kysymys oli vapauttava, sillä siinä huomio kiinnittyi Jeesukseen. Tarvitsemme uskoa, joka keskittyy Jeesukseen. Jos alamme etsiä uskoa vain itsestämme, niin ajaudumme ennen pitkää uskotteluun ja toivotteluun. Uskomme on monesti parantumisen tarpeessa! Voit kuunnella puheen linkin kautta:
https://www.youtube.com/watch?v=7QCYhDM-oHE 

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste helmikuulta:
-tulot    6919 euroa (alkuvuosi yhteensä 13881 euroa)
-menot 7708 euroa (alkuvuosi yhteensä 13930 euroa)

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika