Tiedotusposti

Nähdään su 30.4. klo 11 VappuBrunssiKirkossa @Jyväskylän kristillinenkoulu. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Tällä kertaa kirkko-osa on lapsille ja aikuisille yhteinen (ei erillisiä lastenohjelmia). Ota mukaan villasukat tai sisäkengät, oma lautanen, muki ja aterimet ja nyyttärievästä
Voit tulla mukaan myös Zoom-yhteydellä. ID-numero siihen on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki Zoomiin:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Mika opetti viime sunnuntaina Jeesuksen ja Pietarin välisestä keskustelusta (Joh. 21:15-17).

”Herra, sinä tiedät kaiken.” Nämä olivat Pietarin sanat Jeesukselle. Jeesus tiesi, että Pietari oli kieltänyt hänet ja pettänyt hänen luottamuksensa monella tavalla. Pietarin suojaukset, omat voimat ja luottamus omiin mahdollisuuksiin valuivat maahan ja Pietari antautui Jeesuksen edessä: ”Herra, sinä tiedät kaiken.”

Pietaria oli erilaisten vaiheiden kautta valmisteltu kutsumukseensa ja tehtäväänsä. Nyt hänen riippuvuutensa Jeesuksesta syveni. Jeesus oli kaikkien vaiheiden läpi syvästi sitoutunut Pietariin, eikä jättänyt ystäväänsä silloinkaan, kun hän oli heikoilla.

Jeesus kutsui Pietarin alunperin ihmisten kalastajaksi. Nyt hän antaa kutsuun uusia, ehkä paimenellisia, sävyjä: ”Ruoki minun karitsoitani”. ”Kaitse minun lampaitani.” ”Ruoki minun lampaitani.” Pietari oli valmiimpi kutsumukseensa, joka pääsi kunnolla käyntiin helluntain jälkeen.

Jeesus tietää sinunkin elämästäsi kaiken. Hän ei jätä työtään kesken sinunkaan kohdallasi. Hän ei jätä sinua silloinkaan, kun sinä olet heikoilla. Hän valmistaa ja johtaa sinua kutsumuksessasi eteen päin.

Tästä linkistä pääset kuuntelemaan Mikan opetuksen: https://youtu.be/B1jgljLJWWg

Siunattua viikkoa! Kaiken keskellä Jeesus kantaa ja johdattaa.
Topi