Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan tilaisuuksissa on nyt parin viikon tauko. Näemme syksyn ensimmäisessä messussa Kaupunginkirkossa 20.8. klo 17. Silloin mukana Kreikan lähettiperheemme Puhalaiset.

Terveisiä New Wine -kesätapahtumasta

Ensimmäisessä tilaisuudessa Meri Hannikainen havainnollisti osuuttamme Pyhän Hengen työssä saavin avulla. Saavi on sydämemme, jonka tulee olla kääntyneenä ylös Jumalaan päin, jotta siihen voi kaataa Pyhän Hengen vettä. Pyhä Henki tahtoo täyttää. Meidän tehtävämme on kääntää sydämemme saavi ylös Jumalaa kohti.

Mark Aldridge kuvasi opetuksissaan kätännöllisesti ja myös hyvällä tavalla haastavasti sitä elämää, johon Pyhä Henki tahtoo meitä johtaa. Toistaalta hän kuvasti rehellisesti elämän raadollisuutta ja niitä mysteerejä, joita Jumalan työhön meidän kauttamme liittyy.

Pekka Ryhänen ja Topi Knihtilä käisttelivät kanavassaan mm. niitä esteitä joita voi tulla Pyhän Hengen työn tielle omassa elämässämme tai seurakunnassamme. Kun törmäämme näihin esteisiin, voimme kysellä (mieluiten yhdessä muiden kanssa) Pyhältä Hengeltä, mistä on kyse. Hänen avullaan voimme purkaa esteitä tunnistamalla ja tunnustamalla ne, irtisanoutua niistä ja korvata ne Jumalan antamilla asioilla. Tämä suoristaa meitä Jumalan tahtoon ja Pyhä Henki saa enemmän tilaa toimia.

Vaikka mainitsinkin tässä muutamia nimiä, keskiössä eivät olleet opettajat, vaan Jeesus, joka toimi New Winessä Henkensä kautta. Itse lähdin jälleen kerran rohkaistuneena ja varustettuna New Winesta. Oli hienoa nähdä myös monia teistä ja vaikutti vahvasti siltä, että vaikutus oli ollut sama. Kiitos teille, jotka olitte tavalla ja toisella rakentamassa puitteita Jumalan toiminnalle.

Nyt arkea kohti siirtyessämme rukoilen, että KohtaamisPaikka saa olla yhteisö, jonka sydän on kääntyneenä Jumalan puoleen, jonka elämää Pyhä Henki saa konreettisesti johdattaa ja saamme yhdessä valmistaa tilaa sille, että Pyhä Henki saa toimia keskellämme.

Lippuja virtuaalitapahtumaan ja ensi kesän New Wineen

Kaikilla New Wine -tapahtumalipun ostaneilla on pääsy virtuaalitapahtumaan, jossa suurinta osaa tilaisuuksista, seminaareista ja spoteista voi katsoa tallenteelta vielä 26.9. asti. Jos et päässyt tapahtumaan tänä kesänä, niin voit edelleen ostaa virtuaalipun (20 € hintaan) 31.8. mennessä ja päästä mukaan tallenteiden kautta.

Huom! Ensi kesän New Winen (10.-14.7.2024) superennakkoliput ovat myynnissä 6.8.2023 asti huomattavan edullisesti.

Lippuostoksille pääset täällä: https://kesatapahtuma.newwine.fi

Tervetuloa töihin Hanna!

Hanna Viitasalo on aloitti eilen uutena työntekijänä KohtaamisPaikassa. Kasvatustyön johtajana hänen vastuualueenaan ovat lapset ja perheet.

Hanna kommentoi:
”Onpas jännää ja innostavaa aloittaa uudessa työssä. Jännittävää on se, että en vielä tiedä mitä tuleman pitää. Innostavaa sen sijaan se, että Jumalan kutsussa kulkiessa tapahtuu ihmeellisiä asioita, joita minun ei vielä kuulukaan tietää. Isä paljastaa ne ajallaan. Nyt voin vain rukoilla sitä, että Hän käyttää minua tarkoituksensa mukaisesti. KohtaamisPaikka on onneksi yhteistö, jossa rukoillaan yhdessä. En siis ole yksin inhimillisesti enkä Hengessä.
Lapset ovat eriyisen lähellä Jumalan sydäntä ja iloitsen siitä, että lapsia pidetään kunniajäseninä yhteisössämme. Jeesukin sanoi: ”Antakaa lasten olla, älkää estäkö heitä tulemasta minun luokseni. Heidän kaltaistensa on taivasten valtakunta.” (Matt. 19:14). Kaipaukseni on, että tätä Jeesuksen asennetta yhteisömme saa edustaa yhä kirkkaammin.”

Hannaan saat yhteyden:
puh. 045 7838 1992
s-posti: hanna.viitasalo(at)kohtaamispaikka.net

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste kesäkuulta:
-tulot 9380 euroa (koko vuosi 50 045 euroa)
-menot 9564 euroa (koko vuosi 48 348 euroa)

Jeesus on kanssasi ja johdattaa,
Topi