Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan seuraava iltamessu on sunnuntaina 3.3. klo 17 Kaupunginkirkossa. 


Puhuin viime sunnuntaina Daavidin valmistautumisesta kuninkaan tehtäviin. Samuel voiteli Daavidin kuninkaaksi, sillä Jumala katsoi Daavidin sydämen asenteen sopivaksi tehtävään. Tähän liittyi varmaan monta asiaa. Daavid oli sydämeltään nöyrä ja Jumalan palvelemiseen sitoutunut. Sen jälkeen kun Daavid oli voideltu kuninkaaksi, niin hän palasi paimenen tehtävään. Se merkitsi tärkeää valmistautumista.


Paimenena Daavid oppi taistelemaan lampaita suojellessaan. Leijonan ja karhun kohtaaminen valmisti häntä Goljatin ja lopulta monien muiden vihollisten kohtaamiseen. Paimenessa ollessaan hän oppi myös johtamista. Paimenena hänestä kasvoi Jumalan ylistäjä, joka kirjoitti Psalmeja. Ehkä tutuimmat Psalmit syntyivät hänen laulaessaan ylistystä yön yksinäisinä tunteina.


Tiivistetysti voisi sanoa, että kaikki vaiheemme ovat tärkeitä Jumalan näkökulmasta. On tärkeää olla uskollinen pienissä asioissa silloinkin, kun kukaan ei ole näkemässä. Nykyinen elämänvaiheemme on askel seuraavaan, jokainen askel on tärkeä.


Yksi iso kiitosaihe on se, että KohtaamisPaikassa on mukana paljon lapsiperheitä. Lähiviikkojen aikana on syntymässä useita vauvoja. Rukoillaan niin pienten kuin isompien lasten puolesta. Sunnuntaina 28.4. on suunnitteilla kastesunnuntai BrunssiKirkkoon, jossa kastetaan useampi lapsi. Meistä tuli Tiinan kanssa eilen tuplaisovanhempia – Juhon ja Olgan perheeseen syntyi ihana pikku tyttö. 


Kiitollisin ja siunaavin

terveisinMika ja Tiina