Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan iltamessu on Palokan kirkossa ensi sunnuntaina 17.3. klo 17. Puheen pitää Jukka Jämsén. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Ilta päättyy ehtoolliseen ja sen jälkeen tarjoiluun.


New Wine -kesätapahtuma on Himoksella 10.-14.7. Halvimmat liput ovat myynnissä maaliskuun loppuun asti. Tarjolla on myös runsaasti tiimipaikkoja. Tiimiläinen saa  ilmaiseksi majoituksen, päivittäisen lounaan sekä lipun tapahtumaan. Lue lisää kesätapahtuman kotisivuilta: kesatapahtuma.newwine.fi. New Wine on ollut vuosien varrella todella tärkeä osa KohtaamisPaikan toimintaa. 


BrunssiKirkkojen kävijämäärissä on ollut jonkun verran vaihtelua. Viime sunnuntaina paikalla oli arviolta 180 kävijää ja kaikille ei riittänyt pöytäpaikkoja. Marko opetti Jeesuksesta kiusausten voittajana. Mieleeni jäi erityisesti se, että saatana pyrki horjuttamaan Jeesuksen asemaa Jumalan Poikana, joka luotti Isän huolenpitoon ja ajoitukseen. Kiusaukset alkoivat kasteen jälkeen. Jeesus oli juuri saanut kuulla Isän sanat: Sinä olet minun rakas Poikani. Taitaa olla meillekin tuttua, että asemamme Jumalan rakkaana lapsena asetetaan kyseenalaiseksi. Jumalan huolenpito on tarkkaa, vaikka herkästi alamme varmistelemaan sitä.


Siunausta elämääsi!

Mika ja Tiina