Tiedotusposti

Pääsiäisen iloa!


KohtaamisPaikka kokoontuu seuraavan kerran BrunssiKirkkoon Kristilliselle koululle sunnuntaina 28.4. klo 11. BrunssiKirkossa kastetaan kolme lasta, joten meillä on aihetta isoon juhlaan. BrunssiKirkko rakentuu tällä kertaa kolmesta osasta: nyyttäribrunssi, kastejuhla ja kakkukahvit. Tarvitsemme tarjoiluun suolaisen syötävän lisäksi täytekakkuja. Jos voit  tuoda täytekakun, niin laita siitä etukäteen viestiä, tiinakilkki(ät)gmail.com


Hiljaisen viikon ja pääsiäisen teemoja ovat Jeesuksen kärsimys, risti ja ylösnousemus. Hp 12:2 kertoo Jeesuksen kärsimyksistä näin: ”Edessään olleen ilon tähden hän häpeästä välittämättä kesti ristillä kärsimykset, ja nyt hän istuu Jumalan valtaistuimen oikealla puolella.” Mikä oli se ilo, joka Jeesusta odotti? Häntä odotti luonnollisesti se ilo, joka Hänellä oli aina ollut Isän luona. Tämä jakeen perusteella voimme ajatella, että Jeesusta odotti myös toinen ilo: Hän saattoi omalla kuolemallaan auttaa myös meidät yhteyteen Isän kanssa. Se toi Jeesukselle iloa kärsimyksien keskelle. 


Jeesus olisi voinut kärsimyksiensä keskellä pyytää avukseen mahtavia enkeleitä, mutta Hän ei tehnyt sitä. Jeesus kesti ristin kärsimykset ja oli uskollinen loppuun asti. Siksi ilo, kiitos ja ylistys ovat niin keskeisiä Jumalan valtakunnassa.


Riemullista pääsiäistä!

Mika ja Tiina