Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan kevään viimeinen BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 5.5.  klo 11 Kristillisellä koululla. Opetuksen pitää Heikki Niittylä. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi tuttuun tapaan isoina nyyttäreinä. Suosimme suolaista syötävää. Tuo tarjottava omassa tarjoiluastiassa ja omin ottimin. 


Huomenna vapunpäivänä on kristillisten seurakuntien yhteinen Jeesus-marssi. Tapahtuman startti on klo 12.30 Kirkkopuistossa, marssi klo 13 ja kiitosjuhla klo 14. 
Viime sunnuntain BrunssiKirkon kastejuhlassa puhuin Jeesuksesta elämän antajana, 1 Joh 5:10-12. Ut:n alkukielessä kreikassa on kaksi erilaista elämää tarkoittavaa sanaa. Toista käytetään kuvaamaan sitä, että jotain on olemassa. Silloin kun sana elämä liittyy Jeesukseen, niin käytetään eri sanaa. Jeesus tarjoaa meille enemmän kuin olemassaolon. Hänen yhteydessään on saamme mm. anteeksiantamuksen, iankaikkisen elämän, merkityksen elämällemme, ilon, rauhan, turvallisuuden ja huolenpidon.


Puhuin siitä, miten eri asiat ovat merkityksellisiä eri elämänvaiheissa. Pienten lasten vanhemmat saattavat kokea lastensa kannalta tärkeänä turvallisuuden ja huolenpidon. Nuorille aikuisille taas elämän tarkoitus ja merkitys ovat tärkeitä. Vanhempana puolestaan anteeksiantamus ja iankaikkinen elämä tuntuvat Jeesuksen seuraamisessa ensisijaisilta.


Iloa elämääsi!

Mika ja Tiina