Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan iltamessu on ensi lauantaina 24.8. klo 16 Kortepohjan kirkossa, Isännäntie 4. Opetuksen pitää Jukka Jämsén. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Kortepohjan iltamessuissa on sama rakenne kuin oli Palokan kirkon iltamessuissa. Tuo mukanasi sisäkengät ja tarjoiluun oma muki. Kortepohjan iltamessut ovat siis lauantaisin kerran kuukaudessa. Uusi ajankohta vaatii opettelua, joten muistuta kavereitasikin tästä!


Gospeljumppa on ensi tiistaina 27.8. klo 17-18 Kristillisen koulun liikuntasalissa jatkuen viikoittain. Käynti saliin on Keskikadun puolelta. Jumppa on joka naisen ja miehen hikijumppa – ja myös lapset ovat tervetulleita mukaan!


Useimmat KohtaamisRyhmät käynnistyvät elo-syyskuun vaihteessa. Lisätietoa ryhmistä voit kysyä iltamessujen ja BrunssiKirkkojen yhteydessä tai voit laittaa viestiä tiinakilkki(ät)gmail.com.


Puhuin viime sunnuntaina 1 Piet 4:7-11 jaejaksosta. Pietari korostaa noissa jakeissa kristittyjen keskinäistä rakkautta ja palvelevaa asennetta. Palvelun tulee näkyä Pietarin mukaan erityisesti armolahjoja käytettäessä. Otin esille tilanteen Pietarin omasta elämästä, Apt 3. Pietari paransi temppeliin mennessään ramman miehen. Se oli valtava ihme, joka kokosi runsaasti ihmisiä Pietarin ja Johanneksen ympärille. Siinä tilanteessa Pietari piti puheen, Apt 3:11-26.


Pietarin puheessa huomio kiinnittyy siihen, että hän ei maininnut itseään ollenkaan puhuessaan ramman parantumisesta. Pietari keskittyi kokonaan Jeesukseen: ”Usko, jonka Jeesus antaa, on tehnyt tästä miehestä terveen, niin kuin te kaikki näette.” Meistä useimmat olisimme varmaan vastaavassa tilanteessa maalailleet tapahtunutta ja osuuttamme parantumisessa. Pietari ei sitä tehnyt, vaan hän toimi niin kuin kirjoitti kirjeessään: ”Joka puhuu, puhukoon Jumalan antamin sanoin, ja joka palvelee, palvelkoon voimalla, jonka Jumala antaa, jotta Jumala tulisi kaikessa kirkastetuksi Jeesuksen Kristuksen kautta.” 1 Piet 4:11. Jumala käyttää meitä, mutta kaiken tulee tapahtua Jeesuksen nimen kunniaksi. 


Siunausta syksyysi!

Mika ja Tiina