Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan iltamessu on su 8.9. klo 17 Kaupunginkirkossa. 


Laitan tähän viestiin aikataulun KohtaamisPaikan 20 v juhlapäivästä su 6.10. Toivottavasti pääset mukaan ainakin johonkin juhlapäivän kolmesta tilaisuudesta:-BrunssiKirkko Kristillisellä koululla klo 11-13.30. Lapsille on oma juhla koulun jumppasalissa. -Voi mikä riemu! Kiitosjuhla Kaupunginkirkossa klo 16.30. Reetta Honkavuori johtaa isoa bändiä, jonka johdolla laulamme kiitosta.-Iltamessu Kaupunginkirkossa klo 18. Puheen pitää kirkkoherra Arto Viitala.


Puhuin BrunssiKirkossa seurakunnasta Jumalan perheenä, Ef 2:19. Paavali oli melkoinen lähetysstrategi, joka synnytti seurakuntia tuon ajan keskeisiin paikkoihin. Roomalaiskirjeen viimeisessä luvussa paljastuu toinen näkökulma Paavalin tapaan rakentaa seurakuntia. Siinä Paavali lähettää terveisiä isolle joukolle ihmisiä. He olivat hänen ystäviään. Ystävyyssuhteet olivat tärkeitä Paavalille ja sitä ne ovat meillekin, jotka olemme mukana tämän ajan seurakuntaelämässä. Seurakunta on perhe, joka toivottaa uudet perheenjäsenet tervetulleiksi.  Seurakunnan tärkeimpiä ihmisiä ovat he, jotka tulevat uusina mukaan.


KohtaamisPaikan hallituksen talousraportti elokuulta:

-tulot     5604 e (koko vuosi 60016 e)

-menot  7610 e (koko vuosi 58948 e)

KohtaamisPaikan taloustilanne vaihtelee kuukausittain. Talous on tällä hetkellä tasapainossa, mutta elokuussa meni aika paljon miinukselle.


Suuret kiitokset teille, jotka olette tukeneet työtämme ja mahdollistaneet tärkeän ja merkityksellisen toimintamme. Olette olleet uskollisia ja hyviä huoneenhaltijoita, ja olemme saaneet vuosien saatossa nähdä Jumalan varustavan ja vahvistavan seurakuntaansa.


Rahaa tarvitaan palkkakulujen lisäksi moniin juokseviin menoihin. Uskomme, että työhömme sijoitetut rahat palvelevat sitä tarkoitusta, minkä vuoksi KohtaamisPaikka on olemassa ja siksi kutsumme myös uusia antajia mukaan työyhteyteen. 


KohtaamisPaikan tuki ry:n hallituksen pjJuha Kyyrä


Siunausta syksyysi!
Mika ja Tiina