Tiedotusposti

Hei,

ensi sunnuntaina on KohtaamisPaikan 20 v juhlapäivä. Olet tervetullut mukaan koko päiväksi tai vaikka yhteen tilaisuuteen. BrunssiKirkko alkaa klo 11 ja päättyy viimeistään klo 13.30. Tarjoilu isoina nyyttäreinä. Tarjolla juhlan kunniaksi myös täytekakkuja. Kirkko-osuudessa ylistystä, haastatteluja, rukousta ja puhe, jonka pitää Topi Knihtilä. Topi toimi vuosia sitten vaimonsa Tiinan kanssa ensimmäisen opiskelijoiden KohtaamisRyhmän vetäjänä. Lapsille on oma juhla koulun jumppasalissa. Järjestämme koululle lisää istumapaikkoja ja tarjoilupisteitä, jotta saamme kaiken toimimaan mahdollisimman joustavasti. Viime sunnuntaina paikalla oli arviolta 180 ihmistä ja tämä osoitti tarpeen kiinnittää järjestelyihin lisää huomiota, jotta isommatkin kävijämäärät olisivat mahdollisia.

Juhlapäivä jatkuu Kaupunginkirkossa Voi mikä riemu! Kiitosjuhlalla klo 16.30. Reetta Honkavuori on koonnut ison 11 soittajan ja laulajan kokoonpanon, jonka johdolla voimme laulaa kiitosta tai vain kuunnella bändin johtamia lauluja. Iltamessu alkaa klo 18. Siinä puheen pitää kirkkoherra Arto Viitala.

Puhuin BrunssiKirkossa siitä, kuinka Jeesus lähetti opetuslapset viemään hyvää sanomaa Jumalan valtakunnasta, Matt 9:35-10:7. Lähettämisen taustalla oli Jeesuksen näky siitä, että kaikki ihmiset tarvitsevat Häntä. Tekstistä käy ilmi, että Jeesuksen sydämestä nousi rakkaus ihmisiä kohtaan. Meitäkään ei saa kestävästi liikkeelle pakko, syyllisyys tai pelko. Silloin kun koemme itse Jeesuksen läheisyyttä, niin se vaikuttaa halua palvella Häntä. Tuula kirjoitti KohtaamisPaikan kotisivujen raamatunlukuohjelmassa tänään tähän liittyen, että evankeliumin leviämiseen ei tarvita erinomaisia strategioita tai paljon rahaa. Tarvitaan kristittyjä, jotka levittävät Jeesuksen todellisuutta kuin influessavirusta. Virus tarttuu siellä, missä liikumme ja olemme!

Muutamat ihmiset jakoivat BrunssiKirkon lopussa mielikuvia, jotka kokivat saaneensa tilaisuuden aikana. Jaan niistä tässä yhden. Siinä sanottiin, että olemme kuin tähtiä taivaalla, jotka loistavat pimeässä. Jumala lupasi Abrahamille, että tällä tulisi olemaan paljon jälkeläisiä, kuin tähtiä taivaalla. Yksittäisistä tähdistä muodostuu kuvioita. Jokainen meistä Jeesuksen omista on osa jotakin tähtikuviota. Tämä kuva tuntui rohkaisevalta. Olemme KohtaamisPaikkana osa Jumalan suurta suunnitelmaa tätä aikaa varten.

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina